Σε αυτό το άρθρο θα δούμε γιατί ένας Υδροχόος υπερτερεί σε σχέση με τα υπόλοιπα έντεκα ζώδια και γιατί πρέπει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να τον κρατήσεις στη ζωή σου.

1. Σε έναν Υδροχόο δεν του καίγεται καρφί να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν.

2. Είναι ο τύπος ανθρώπου που θα κάνει το καλό και θα το ρίξει στο γιαλό. Μήτε θα μετρήσει, μήτε θα κρατήσει λογαριασμό, μήτε θα ζητήσει ανταπόδοση. Κι ο Ιχθύς το έχει αυτό το χαρακτηριστικό, κι όπως και να το κάνουμε, είναι προς τιμήν τους!

3. Επειδή ότι και να του σερβίρει η ζωή, θα το παλέψει ή θα το απολαύσει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ευτυχίσει ή δυστυχήσει εξαιτίας του. Προχωράει, ρέει, πίσω δεν κοιτά.

4. Δεν ντρέπεται για αυτό που είναι, αισθάνεται άνετα στο πετσί του. Δεν νιώθει ότι πρέπει να ικανοποιήσει κανενός τις προσδοκίες, δεν τον ενδιαφέρει καν εάν σε απογοητεύει. Επομένως, και άνετος είναι και ακομπλεξάριστος!

5. Τέλος, μπορείς να του προσάψεις πολλά, αλλά όχι τούτο: δεν είναι υποκριτής. Δεν θα σε πληγώσει με ένα όμορφο ψέμα, δεν θα σε πλανέψει με αβρότητες. Ο Υδροχόος είναι αυτό που δείχνει: ο τύπος που νοιάζεται για όλους μα για κανενός ξεχωριστά, τη γνώμη…