Υλικά:

1 ποτήρι πλιγούρι
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 πιπεριά, πράσινη, ψιλοκομμένη
3 ντομάτες, ψιλοκομμένες
1 αγγούρι, ψιλοκομμένο, χωρίς τα σπόρια
1φλ. τσαγιού μαϊντανός, ψιλοκομμένος
7-8 ελιές, σε ροδέλες
3 κρεμμυδάκια, φρέσκα, ψιλοκομμένα

Για την σος

1κ.σ. μουστάρδα
2κ.σ. ξύδι
½ ποτήρι ελαιόλαδο

Διαδικασία:

1. Μουσκέψτε το πλιγούρι από το προηγούμενο βράδυ σε χλιαρό νερό μέχρι να το σκεπάσει.
2. Το επόμενο πρωί σουρώστε το μέχρι να στραγγίξει καλά.
3. Ετοιμάστε την σος, χτυπώντας το λάδι, το ξύδι και την μουστάρδα καλά.
4. Με την σος περιχύστε την σαλάτα σας. Ανακατέψτε καλά τα υλικά σας και είναι έτοιμη.