Είναι η διαδικασία που απλά βρίσκεσαι με κάποιον, κάνετε απλά σεξ και λογικά δεν ξαναμιλάτε ποτέ. Δεν έχει καμία σχέση με το σεξ που γίνεται στο πλάισιο μίας ρομαντικής μονογαμικής σχέσης, ούτε φυσικά έχει τα ίδια οφέλη και «κατά» εκείνης της περίπτωσης.

Δε θα τον ξαναδείς μάλλον

Και δε νιώθεις άσχημα για αυτό. Για να θες απλά ξεπέτα προφανώς δεν είσαι σε φάση να μοιράζεσαι μηνύματα, την καθημερινότητά σου, πληροφορίες, καθημερινά με έναν άνθρωπο. Και είναι εντελώς εντάξει αυτό. Δεν είσαι υποχρεωμένος-η να θες ντε και καλά σχέση μαζί του. Γιατί προφανώς σε όλα τα άλλα μπορεί να μην ταιριάζεται έτσι κι αλλιώς.

 

Νιώθεις καλά

Δε λέμε για τις περιπτώσεις που με το που ξυπνάς έχεις στόχο να κάνεις σεξ με άλλον, κάθε μέρα, για χρόνια. Γιατί αυτό έχει αρνητικές κατά βάση επιπτώσεις στην ψυχολογική σου κατάσταση. Το θέμα είναι ωστόσο ότι νιώθεις καλά γιατί έχεις κάποιον να σου υπενθυμίζει έστω και για λίγο ότι το σώμα σου είναι sexy.

 

Θα έχετε μία ακόμα εμπειρία

Μία εμπειρία ακόμα συνεπάγεται ένα σκαλοπάτι πιο κοντά στη γνώση του τι θες πραγματικά και τι όχι. Οι εμπειρίες κάποτε θα σε φτάσουν στο σημείο να γίνεσαι πιο επιλεκτική και να μη διαλέγεις ξανά και ξανά τις ίδιες περιπτώσεις ατόμων, που μεταξύ μας δεν είναι και οι τέλειες.

 

Μηδέν συναίσθημα

Το ότι δε δημιουργείται συναίσθημα, προσκόλληση, εξάρτηση και δεν έχεις τέτοια άγχη στο μυαλό σου είναι ίσως το καλύτερο από όλα. Απλά κάνεις σεξ, το διασκεδάζεις και έπειτα «άντε γεια». Δε χρειάζονται περαιτέρω ρομαντισμοί, συζητήσεις, φιλοσοφίες, δε θα κάνετε σχέση έτσι κι αλλιώς. Συνεπώς να το χαρείς όσες φορές θες και μπορείς.