Το να υπάρχει ζήλια σε μια σχέση δεν είναι κακό, όταν αυτή είναι σε ελεγχόμενα επίπεδα. Ίσα ίσα η ζήλια δείχνει ενδιαφέρον και δείχνει κατά πόσο τον άλλον τον απασχολείς ή όχι.

Φίλοι

Το να κάνεις πάλι παρέα με τους δικούς σου είναι πολύ σημαντικό. Οι βόλτες με με τους άντρες φίλους σου είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να έναν άντρα να ζηλέψει.

Θα σκέφτεται ότι κάποιος από τους φίλους είναι ερωτευμένος με εσάς και θα κάνει διάφορα σενάρια στο μυαλό του με αποτέλεσμα να ζηλεύει.

Το να νιώθει επίσης ότι έχεις και τη δική σου ζωή, τη δική σου καλοπέραση, τον δικό σου χρονο με τους φίλους σου, είναι κάτι που θα τον κάνει να νιώσει ότι πρέπει να σε διεκδικεί περισσότερο. Δε θα σε βλέπει ως δεδομένη δηλαδή.

 

Περιποίηση και ντύσιμο

Το να περιποιείσαι τον εαυτό σου αν μη τι άλλο δείχνει αυτοπεποίθηση γεγονός που θα τον κάνει να σε θαυμάζει συνέχεια, αλλά και να «ανησυχεί» όταν δε θα είστε μαζί.

Φρόντισε να είσαι πάντα στην εντέλεια όταν βρίσκεστε. Δεν θέλεις να ξεχνάει πόσο γοητευτική είσαι. Ωστόσο, υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ του «έχω περιποιηθεί τον εαυτό μου» και «Λατέρνα». Δε χρειάζεται να το παρακάνεις –φαίνεται ότι έχεις καταβάλει προσπάθεια και αυτό δεν το θέλουμε.

 

Μην του απαντάς άμεσα

Μην περιμένεις πάνω από ένα κινητό να απαντήσεις επί τόπου. Για να σε διεκδικεί και να σε σκέφτεται θέλει μυστήριο το όλο πράγμα, όχι να θεωρεί δεδομένο ότι θα απαντήσεις κατευθείαν. Ε, αυτό καλό είναι να το αποβάλεις λιγάκι. Άφησέ τον λίγο να αναρωτιέται γιατί δεν απαντάς. Επιπλέον, απόφυγε τα ποστ ενώ τον αγνοείς· θα φανεί ότι δεν απαντάς επίτηδες.