Επειδή ο Καρκίνος είναι πολύ ευαίσθητος, έχει πολλές συναισθηματικές εξάρσεις με αποτέλεσμα να μη μπορεί να ανεχτεί ότι δεν του αρέσει και να το δείχνει ζηλεύοντας.

Γιατί ζηλεύει;

Είναι απλό, θα ζηλέψει μόλις νιώσει ότι δε θέλεις μόνο αυτόν. Ότι στην ουσία δεν είναι η μόνη σου προτεραιότητα αλλά ότι ψάχνεις και για άλλους ταυτόχρονα. Θέλει κατά βάση να είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά σου και το άτομο για το οποίο νιώθεις τοπερισσότερο ενδιαφέρον.

Ζηλεύει όταν επιλέγεις τους φίλους σου πάνω από εκείνος, όταν δεν του μιλάς το ίδιο πολύ όπως μιλάς με τους φίλους σου.

 

Μην κάνεις αυτά αν θες να μην τον εκνευρίσεις

Αν είστε έξω και πίνετε καφέ και σε δει να κοιτάς άλλες γυναίκες, ή να φλερτάρεις τάχα και δήθεν διακριτικά, μην περιμένεις να μη νευριάσει και να μη σου κάνει σκηνή. Όταν ζηλεύει ο Καρκίνος δεν τον ενδιαφέρει καθόλου αν γίνεται θέαμα σε δημόσιο χώρο. Δεν τον ενδιαφέρει καν τι λένε οι άλλοι, αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να περάσει το μήνυμά του και τίποτα άλλο πέραν τούτου.

Συνεπώς και εσύ μην κάνεις πράγματα προκλητικά γιατί μετά καλά κάνει και σου κάνει σκηνή και show ζήλιας.

 

Ζηλεύει και παράλογα

Ναι αν φλερτ’αρεις μπροστά του μετά μη σου κάνει εντύπωση που ζηλεύει. Καλά κάνει και ζηλεύει, δικαίωμά του. Αν δε σου αρέσει απλά φύγε. Όμως υπάρχουν και πολλές περιπτώσεις που ένας Καρκίνος ζηλεύει παράλογα σε σημείο να μην καταλαβαίνει πώς μιλάει.

Τότε αυτό που θα έπρεπε να κάνεις, είναι να σταματήσεις να του δίνεις σημασία μέχρι να ηρεμήσει, γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να ηρεμήσει. Όταν του δίνεις προσοχή την ώρα που ζηλεύει παράλληλα, ό,τι και να του πεις δεν έχει κανέναν νόημα και καμία σημασία. Θα σου πει τα δικά του και μόνο.

Για αυτό αν αντέχεις τη ζήλια του Καρκίνου, τουλάχιστον να είσαι καλός απέναντί του και πάνω από όλα πιστός και αφοσιωμένος. Κατά βάση είναι αξιαγάπητος.