Μια σχέση όταν έχει φτάσει στο τέλος της έχει ορισμένα χαρακτηριστικά που δε μπορούν να κρυφτούν. Τα χαρακτηριστικά αυτά αφορούν στην ουσία συμπεριφορές και συνήθειες.

Έχουν μειωθεί οι έξοδοί σας

Τα ρομαντικά σας ραντεβού και οι συναντήσεις σας έχουν σταματήσει ή είναι έχουν μειωθεί. Αυτό μάλιστα συμβαίνει χωρίς κάποια αντικειμενική δικαιολογία, όπως είναι η δουλειά, μεταπτυχιακό κλπ. Είναι πολύ σημαντικό να περνάτε όμορφα ως ζευγάρι έξω.

Το να βγάλετε τον σκύλο να κάνει τη βόλτα του ή να πεταχτείτε στο σούπερ μάρκετ, δε θεωρούνται έξοδοι. Ούτε το ξεκίνημα μίας καινούριας σειράς θεωρείται αλλαγή παραστάσεων. Όλα αυτά έχουν μια σημασία αλλά δεν είναι αυτά που ένα ζευγάρι.

Είσαι δεδομένη

Είναι δεδομένο το τι σου αρέσει. Δε σε ρωτάει καν. Ξέρει τι σου αρέσει και τι δε σου αρέσει. Αλλά το θέμα είναι ότι δε ζητάει πια τη γνώμη σου πράγμα τουλάχιστον αχαρακτήριστο.

Βγαίνει με την παρέα του, εσύ όταν γυρίσει τον ρωτάς «Γιατί δεν μου είπες και εμένα;» και η απάντηση είναι «Αφού δε σου αρέσουν αυτά»; Να, αυτό, ας πούμε, είναι κακό σημάδι.

Από όποια πλευρά κι αν το πιάσεις, αυτή του η αντιμετώπιση δεν είναι θετική. Δύο μπορεί να είναι οι ερμηνείες. Η μία λέει ότι έχει κουραστεί να σου κάνει αντίστοιχες προτάσεις και εσύ κάθε φορά να απαντάς αρνητικά. Η άλλη λέει ότι δε θέλει να βγεις μαζί του. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βγεις με τις φίλες σου και εκείνος με τους δικούς του.

 

Το σεξ δεν πάει και τόσο καλά

Το σεξ είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που ενώνει τους ανθρώπους μέσα στη σχέση. Είτε σε συναισθηματικό, είτε σε ρομαντικό και φυσικά σε σαρκικό επίπεδο.

Όλα τα ζευγάρια περνάνε περίοδο ξηρασίας. Και δεν είναι παράλογο, χρειαζόμαστε πού και πού να νιώθουμε εντελώς singles. Την προσοχή σου πρέπει να εστιάσεις στο αν το σεξ έχει αρχίσει να σπανίζει.

Εσύ δηλαδή να θέλεις σεξ σαν κολασμένη και εκείνος να το αποφεύγει. Αυτά, καλό είναι να τα συζητάτε. Ίσως να η δουλειά του να του προκαλεί στρες. Μπορεί και να χρειάζεστε μία ανανέωση. Ό,τι και να συμβαίνει, σχεδόν όλα επιλύονται με συζήτηση.