Η αλήθεια είναι για κάθε ζώδιο σημαντική, ωστόσο δεν αντιδρούν όλα τα ζώδια το ίδιο απέναντι στο ψέμα. Ας δούμε πώς αντιδρά το καθένα ξεχωριστά.

Κριός

Δε θέλει να ακούσει άλλη κουβέντα. Του είπες ψέματα; Τελείωσε η συζήτηση, καλή συνέχεια, καλά να περνάς.

 

Ταύρος

Θα σε ρωτήσει γιατί είπες ψέματα. Θέλει να σου δώσει την ευκαιρία να δικαιολογηθείς. Μην εκμεταλλεύεσαι την καλοσύνη του.

Δίδυμοι

Δεν τον ενδιαφέρουν τα ψέματα όταν αυτά δεν είναι σοβαρά, επειδή και ο ίδιος λέει γενικά ψέματα τα οποία για αυτόν είναι ρουτίνα.

 

Καρκίνος

Δε θέλει για κανέναν λόγο να του πεις ψέματα. Αν του πεις και το καταλάβει, θα έχεις δράμα, γκρίνια και μάλλον θα σε χωρίσει.

 

Λέων

Είναι τόσο περήφανος που δε θα δεχτεί την παραμικρή δικαιολογία αν του έχεις πει ψέματα, γιατί δε θέλει να τον θεωρείς κάτι άλλο εκτός από έξυπνο.

 

Παρθένος

Δε δέχεται το ψέμα με πολύ απλές και λογικές διαδικασίες. Απλά θα γυρίσει και θα σου ζητήσει τον λόγο που είπες ψέματα, αν δεν του κάνει θα σου πει να φύγεις.

 

Ζυγός

Του αρέσει η αρμονία, η ισορροπία και η αλήθεια. Αυτό συνεπάγεται πως δε θέλει να τον κοροιδεύεις επειδή νομίζεις πως μπορείς.

 

Σκορπιός

Μην του πεις κάτι άλλο πέραν της αλήθειας γιατί θα εξαφανιστεί και δε θα σου μιλάει καθόλου.

 

Τοξότης

Δε θα πάρει άσχημα ένα ψέμα καθώς θα υπολογίσει τις αλήθειες που του έχεις πει. Τα βλέπει τα πράγματα τελείως διαφορετικά.

 

Αιγόκερως

Του αρέσει η αλήθεια και όταν αυτή λέγεται όπως είναι. Είτε καλή, είτε κακή. Το ψέμα για τον Αιγόκερω σημαίνει ότι δεν κάνει να σε εμπιστεύεται.

 

Υδροχόος

Αδιαφορεί στο ψέμα γιατί αδιαφορεί και για εσένα που του το είπες. Θα σε απομυθοποιήσει και δε θα σου μιλάει άλλο.

 

Ιχθύς

Ο Ιχθύς στεναχωριέται όταν ο άλλος δεν είναι ειλικρινής απέναντί του, αλλά κατά βάση συγχωρεί. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι ξεχνά.