Θα κάνετε μια νέα αρχή στην καθημερινότητά σας, ξεκινώντας από ένα καινούργιο σπόρ καθώς επίσης και από περισσότερα πράγματα που θα αφορούν τη σωματική σας ευεξία.

Κριός

Σας αγχώνει η δουλειά αλλά θα βγάλετε άκρη. Θα ανεβείτε κοινωνικά και οικονομικά λόγω καλύτερης πρότασης.

 

Ταύρος

Έχετε αρκετή διάθεση να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν τους γνωστούς και τους οικείους σας. Θα σας λατρέψουν ακόμη περισσότερο.

 

Δίδυμοι

Θέλετε να πάτε ένα ταξίδι να ηρεμήσετε από την καθημερινότητά σας, διαφορετικά δε μπορείτε να ηρεμήσετε λόγω της έντασης αυτής.

 

Καρκίνος

Σταματήστε να κάνετε σενάρια για επαγγελματικές επιτυχίες και καριέρα. Πρέπει να έχετε υπομονή, επιμονή και ρεαλισμό για κάτι τέτοιο.

 

Λέων

Μη δίνετε έμφαση σε πιθανά σενάρια που σας θέλουν να μην έχετε επιτυχία στον ερωτικό τομέα. Στα επαγγελματικά πάτε αρκετά καλά.

 

Παρθένος

Δώστε περισσότερη σημασία σε πράγματα που είναι πιο σημαντικά και όχι στα πιο ασήμαντα της καθημερινότητας σας.

 

Ζυγός

Η απόφασή σας να ασχοληθείτε με ένα καινούργιο χόμπι, σας έδωσε πολλή χαρά αλλά έχετε λιγότερο χρόνο για ξεκούραση και λόγω δουλειάς.

 

Σκορπιός

 

Σταματήστε να ξοδεύετε λεφτά χωρίς να βάζετε κάποιο όριο. Έχετε φτάσει στο σημείο να κάνετε πολλά έξοδα πράγμα κακό.

 

Τοξότης

Είσαι σε μία θέση που καλείσαι να αποφασίσεις μεταξύ μιας μετακόμισης, μιας επισημοποίησης σχέσης ή αλλαγής δουλειάς.

Αιγόκερως

Να είστε πιο αισιόδοξοι στον επαγγελματικό τομέα. Αν κάποιος δε σας συμπεριφέρεται καλά μπορείτε να το αναφέρετε στον υπεύθυνό σας.

 

Υδροχόος

Θέλετε να πάτε ένα ταξίδι να ηρεμήσετε από την καθημερινότητά σας, διαφορετικά δε μπορείτε να ηρεμήσετε λόγω της έντασης αυτής.

 

Ιχθύς

Πρέπει να σκεφτείς τι έχει περισσότερη σημασία στην παρούσα φάση. Τα ερωτικά ή τα επαγγελματικά θέματα;