O ωροσκόπος δίνει ορισμένα χαρακτηριστικά και στην εμφάνιση και στον χαρακτήρα, για τα οποία πολλές φορές αναρωτιόμαστε πώς γίνεται να συμπεριφερόμαστε ως κάποιο άλλο ζώδιο από αυτό που γεννηθήκαμε.

Λέων

Το πάθος, η αυτοπεποίθηση και το αίσθημα ότι ξέρετε τι θέλετε είναι το πιο βασικό χαρακτηριστικό του ωροσκόπου αυτού. Αν είσι ζώδιο του νερού, τότε ένας τέτοιος ωροσκόπος σε βοηθά για να αποκτήσεις στοιχεία που κανονικά δε θα είχες. Τέτοια μπορεί να είναι ο ρεαλισμός, η κυνικότητα, η απάθεια και ο δυναμισμός όταν τα πράγματα μοιάζουν δύσκολα.

Κατά γενική ομολογία όσοι έχετε ωροσκόπο στον Λέοντα είστε γενναιόδωροι, περήφανοι, αισθηματίες, ρομαντικοί, εξωστρεφείς, θαρραλέοι, συναισθηματικοί, επιβλητικοί, αρχηγικοί, με αυτοπεποίθηση και έντονο ταμπεραμέντο.

Θέλετε να λάμπετε και να πετυχαίνετε όπου κι αν πάτε ό, τι κι αν κάνετε. Έχετε κέφι για ζωή και είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί. Το χειρότερο που μπορεί να σας κάνει κανείς είναι να πληγώσει την περηφάνια σας ή να μην σας εκτιμήσει.

 

Αγάπη

Όταν αγαπάτε, προσφέρετε τα πάντα με όλη σας τη δύναμη και τη θέληση. Θέλετε να δώσετε τον εαυτό σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Είστε αρκετά παθιασμένοι.

Επίσης είστε πιστοί και προστατευτικοί απέναντι σε αυτούς που αγαπάτε. Είστε πεισματάρηδες με ευχάριστο τρόπο. Αν πληγωθεί η περηφάνια σας ή θιχθεί η αξιοπρέπειά σας μπορεί να το συγχωρέσετε αλλά δεν το ξεχνάτε.