Κάθε ζώδιο οφείλει στην ουσία να αναγνωρίζει ότι έχει κάποια αρνητικά και να πάει παρακάτω. Μη νομίζει κανείς ότι το ζώδιό του είναι το τέλειο, γιατί δεν είναι σε καμία περίπτωση.

Κριός

Όταν μιλάμε για τον Κριό, αυτό το σύμβολο είναι πιο επιρρεπές σε ατυχήματα. Έτσι, την επόμενη φορά που θα δείτε κάποιον με πολλούς τραυματισμούς, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να Κριός.

Ταύρος

Ένα ενδιαφέρον γεγονός για αυτό το ζώδιο είναι ότι εννέα από τους χειρότερους τυράννους στον κόσμο ιστορικά ήταν Ταύροι. Παράδειγμα ο Αδόλφος Χίτλερ.

Δίδυμοι

Το ενδιαφέρον για το ζώδιο αυτό είναι ότι στην πολιτική ιστορία ότι έχουν πάντοτε σημαντικές θέσεις εξουσίας.

Καρκίνος

Σύμφωνα με τη μελέτη, διαπιστώνεται ότι κάθε χρόνο, οι περισσότεροι συλληφθέντες εγκληματίες έχουν ένα κοινό πράγμα. Το ζώδιό τους είναι ο Καρκίνος.

Λέων

Οι Λέοντες πιστεύεται ότι είναι φυσικοί ηγέτες μεταξύ όλων των ζωδίων. Οι περισσότεροι αθλητές και διάσημοι ποδοσφαιριστές είναι Λέοντες.

Παρθένος

Από όλα τα ζώδια, ο Παρθένος είναι εκείνος που έχει πάντα υπερβολικό άγχος. Μπορούν να αρρωστήσουν λόγω υπερβολικού άγχους ή ανησυχίας.

Ζυγός

Ο Ζυγός έχει το αρνητικό ότι προσπαθεί να αρέσει στους πάντες, με αποτέλεσμα να χάνει τα βασικότερα στοιχεία του χαρακτήρα του.

Σκορπιός

Περίπου το 9,6% των ηγετών σε όλο τον κόσμο είναι ο Σκορπιός. Είναι προστατευτικοί, πιστοί και γενναίοι. Ταυτόχρονα, είναι επίσης μυστικές και κτητικοί σε εξαντλητικό βαθμό.

Τοξότης

Είναι συχνά άπιστος και δε μπορεί να αφοσιωθεί σχεδόν ποτέ σε ένα άτομο. Μην τον εμπιστεύεσαι εύκολα.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ο καζανόβα. Πιστεύει στην πολυγαμία και αγαπά να αναζητεί την αγάπη από περισσότερους από έναν συντρόφους τη φορά. Το αρνητικό είναι ότι το διατυμπανίζει.

Υδροχόος

Περίπου το 12,5% των ανθρώπων που κατατάσσονται στη λίστα των δισεκατομμυριούχων είναι οι Υδροχόοι. Αρκετά άπλιστοι,

Ιχθείς

Αυτοί οι άνθρωποι είναι αναποφάσιστοι και αντιμετωπίζουν συγκρούσεις μεταξύ του μυαλού και της καρδιάς.