Στα ερωτικά ο Ζυγός μπορεί πολύ εύκολα να δείξει ότι ενδιαφέρεται. Δε ντρέπεται καθόλου να δείξει ό,τι θέλει γενικά. Το θέμα είναι και εσύ πρώτα από όλα να του πεις ότι τον θέλεις.

Χαρακτηριστικά

Είναι το ζώδιο της καλοπέρασης και της αρμονίας. Θέλει να είναι το κέντρο της παρέας με αποτέλεσμα να αποζητά από όλους να είναι εντάξει απέναντί του. Θέλει να τον εμπιστεύονται και να ξέρει ότι αρέσει.

Επειδή είναι ευαίσθητος θα πρέπει να του συμπεριφερθείς με πολύ ιδιαίτερο τρόπο και ευαισθησία. Θέλει ειδικό τρόπο προσέγγισης ο οποίος θα έχει κοπλιμέντα και ψυχαγωγία.

Έτσι θα κατακτήσεις τον Ζυγό

Για να κατακτήσεις έναν άντρα ή μια γυναίκα Ζυγό, συμπεριφέρσου του σαν να είναι πρίγκιπας ή πριγκίπισσα. Μπορείτε εύκολα να προσελκύσετε ένα Ζυγό, αλλά το πιο πιθανό είναι να σας έχει προσελκύσει πρώτος, λόγω της καλοπροαίρετης φύσης του.

Πρώτα από όλα, θαυμάστε τον και κολακεύστε τον. Τους αρέσει να μιλάνε για τα πάντα, αλλά ενδιαφέρονται περισσότερο για τον εαυτό τους. Θέλετε να κάνετε το Ζυγό να σας θυμάται για πολύ; Ρωτήστε τον για τα ενδιαφέροντά του, τα χόμπι του, τις συνήθειές του, ο,τι έχει σχέση με αυτόν.

Οι Ζυγοί είναι διπλωμάτες και τους ενδιαφέρει να δουν τα πράγματα από τη δική σας σκοπιά. Εμπλακείτε σε μια ελαφριά φιλονικία για ένα θέμα που αφορά και τους δύο και θα δείτε τη συζήτηση να κυλάει σαν νερό.

Ντυθείτε όμορφα, κρατείστε μια πολυτέλεια στην ατμόσφαιρα και τακτοποιείστε και καθαρίστε το σπίτι σας, πριν τους δεχτείτε για πρώτη φορά. Η πρώτη εντύπωση μένει για πάντα σε ένα Ζυγό. Διασκεδάστε μαζί τους, αφήστε τον εαυτό σας να λάμψει. Είναι σίγουρο ότι θα περάσετε φοβερά με τους ευχάριστους και ενδιαφέροντες Ζυγούς. Περισσότερες οδηγίες στο άρθρο