Καίτη Γαρμπή: Η πρώτη δήλωση μετά τη ληστεία στο σπίτι της

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, στις 05:50 τα ξημερώματα του Σαββάτου.
28 Ιανουαρίου 2020 | 17:00

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν στα χέρια των ληστών που εισέβαλαν στο σπίτι τους, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς.

Το χρονικό της ληστείας

Η τραγουδίστρια επέστρεφε στο σπίτι της από κέντρο που εμφανίζεται τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου και μόλις πάρκαρε το αυτοκίνητο της στη Νέα Ερυθραία μπροστά από το σπίτι, τέσσερα άτομα με κουκούλες την ακινητοποίησαν και την ανάγκασαν να τους βάλει μέσα στο σπίτι.

Εκεί βρισκόταν ο σύζυγός της Διονύσης Σχοινάς, τον οποίο ακινητοποίησαν μαζί με την Καίτη Γαρμπή, τους έδεσαν και τους ζητούσαν να τους πουν που είναι τα χρήματα.

«Είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και μπήκαν μέσα, έδεσαν τον Διονύση Σχοινά και τους ζητούσαν επίμονα που αν έχουν χρηματοκιβώτιο. Ο Διονύσης Σχοινάς όπως είπε στην αστυνομία αρχικά δεν έλεγε, ενώ στη συνέχεια του είπαν «αν δεν μας δώσεις τα χρήματα «θα σε φυτέψουμε» με μία σφαίρα».

Οι δράστες ήταν οπλισμένοι… έτσι υπό την απειλή όπλου αναγκάστηκε να τους πει που είναι το χρηματοκιβώτιο, πήραν το ποσό και εξαφανίστηκαν. Έγινε στο σπίτι τους τα ξημερώματα στα Βόρεια προάστια» αναφέρθηκε σε πρωινή εκπομπή.

Οι πρώτες δηλώσεις

Το απόγευμα της Κυριακής, ο Διονύσης Σχοινάς αποφάσισε ν να «λύσει» για λίγο τη σιωπή του και να κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί με τον αγαπημένο του σκύλο, στην οποία κρατά τρυφερά το χέρι του.

Δείτε την ανάρτηση

Η δήλωση της Καίτης Γαρμπή

Το βράδυ του Σαββάτου η τραγουδίστρια εμφανίστηκε κανονικά στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει. Μάλιστα, αμέσως μετά την έναρξη του προγράμματός της, μίλησε στους θαμώνες του μαγαζιού για το περιστατικό που της συνέβη. «Θέλω να πω ότι σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για μένα και την οικογένειά μου, για αυτό θέλω διπλή αγάπη και διπλό χειροκρότημα», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Πρόσφατα Άρθρα
Τρυφερή στιγμή: Ο Μπρους Γουίλις αγκαλιά με την εγγονή του 20 Μαρτίου 2026, 10:45
Μαρίνα Ασλάνογλου: «Πέρασα πολύ δύσκολα με τον χωρισμό μου» – Τι λέει για το γιο της 18 Μαρτίου 2026, 11:58
Στίβεν Σπίλμπεργκ: Στο κόκκινο χαλί με τη 13χρονη εγγονή του 17 Μαρτίου 2026, 16:21
Η Νάταλι Πόρτμαν γράφει ένα συγκινητικό γράμμα στα παιδιά της 17 Μαρτίου 2026, 09:21
Νικόλ Κίντμαν: «Είμαι ευγνώμων για την οικογένειά μου» 12 Μαρτίου 2026, 14:01
Μαριάννα Πολυχρονίδη: Έγκυος στο πρώτο της παιδί – «Περίμενα χρόνια για να συμβεί» 9 Μαρτίου 2026, 15:26
Τι σημαίνει co-parenting για τους Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Γκάρνερ 9 Μαρτίου 2026, 08:00
Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η στήριξη από τον πρώην συζυγό της 7 Μαρτίου 2026, 13:44
Αλ Πατσίνο: Ο 2 ετών γιός του βολτάρει με τη μαμά του 3 Μαρτίου 2026, 15:24
«Μαμά, πώς ήσουν τη δεκαετία του ’90;» – Η Ντρου Μπάριμορ γυρνά το χρόνο πίσω για χάρη των κορών της 2 Μαρτίου 2026, 11:03
Ντέιβιντ Γκέτα: Πατέρας για 4η φορά o διάσημος DJ 28 Φεβρουαρίου 2026, 11:34
Θανάσης Τσαλταμπάσης: Έγινε πατέρας για δεύτερη φορά 25 Φεβρουαρίου 2026, 09:01
Άννα Κορακάκη: Γεννήθηκε η κόρη της 24 Φεβρουαρίου 2026, 16:26
Χωρίζουν Τζέσικα Άλμπα & Κας Γουόρεν: Τι γίνεται με την επιμέλεια; 14 Φεβρουαρίου 2026, 11:23
imommy.gr © 2026 - All Rights Reserved
Exit mobile version