Τα «έξυπνα» προϊόντα βρίσκονται παντού στην καθημερινότητά μας, κάνοντάς την πιο εύκολη και παραγωγική. Φέρνοντας την καινοτομία και την ευφυΐα της τεχνολογίας στο κομμάτι των βρεφικών προϊόντων, η CYBEX παρουσιάζει ένα επαναστατικό e-stroller, που υπόσχεται να κάνει τη ζωή των σύγχρονων γονέων λιγότερο κουραστική και ακόμη πιο διασκεδαστική.

Το CYBEX e – PRIAM συνδυάζει το υψηλό design με την έξυπνη λειτουργικότητα, επιτρέποντας στους γονείς να ταξιδεύουν περισσότερο, να έχουν τα παιδιά τους μαζί τους αλλά και να προσαρμόζονται ευκολότερα στην πολυάσχολη καθημερινότητά τους. Ειδικά διαμορφωμένοι αισθητήρες στη λαβή αντιλαμβάνονται πόση βοήθεια θα χρειαστεί στην ώθηση αλλά και στην έλξη του καροτσιού, ενώ παράλληλα ένας αλγόριθμος δίνει εντολή στο μοτέρ που είναι ενσωματωμένο στον σκελετό του καροτσιού, ώστε να δίνει την αντίστοιχη βοήθεια στον γονέα που πηγαίνει βόλτα με το καρότσι όταν τη χρειάζεται περισσότερο.

To CYBEX e – PRIAM λειτουργεί με μπαταρία, η οποία διαρκεί από 8 έως 45 χλμ ανάλογα με τις συνθήκες κίνησής του. Η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί εντός 6 ωρών μέσω φορτιστή πρίζας. Επίσης, διαθέτει ένδειξη φόρτισης μέσα απο πέντε γραμμές LED που αναδεικνύουν πόση ώρα χρήσης έχει απομείνει.

Έξυπνη λειτουργία σε ανηφόρα και κατηφόρα

Καθώς ο γονέας πηγαίνει ανηφορικά και οι αισθητήρες στη λαβή του καροτσιού ανιχνεύουν πίεση ώθησης, ο αλγόριθμος δίνει την απαραίτητη ώθηση με έναν ήπιο τρόπο με σκοπό η αίσθηση του γονέα να είναι σαν να πηγαίνει σε ίσιο δρόμο. Αντίστοιχα, σε κατηφόρα, οι αισθητήρες ανιχνεύουν πίεση έλξης, η λαβή δίνει σήμα στο μοτέρ και το καρότσι κατηφορίζει απαλά.

Έξυπνη λειτουργία σε δύσβατα σημεία

Αυτή η λειτουργία προσθέτει βοήθεια όταν οι γονείς κινούνται σε δύσβατες επιφάνειες όπως άμμο, χιόνι ή χαλίκια. Καθώς οι γονείς σπρώχνουν το καρότσι, η αίσθηση που έχουν είναι σαν να κινούνται σε επίπεδο έδαφος. Οι παραπάνω λειτουργίες ενεργοποιούνται κατά τη χρήση του καροτσιού με το απλό πάτημα ενός κουμπιού.

Με αυτό το σύστημα ταξιδιού 4 σε 1, ο σκελετός CYBEX e-PRIAM μπορεί να δεχτεί το βασικό κάθισμα, το Lux Carry Cot, το κάθισμα αυτοκινήτου για βρέφη ή ακόμη και το Lite Cot. Mεγάλη ποικιλία καθισμάτων είναι διαθέσιμη για αυτό το μοντέλο, παρέχοντάς έτσι την επιλογή ανάμεσα σε διάφορα χρώματα ή ειδικές εκδόσεις που θα δώσουν διαφορετικό στυλ στο καρότσι.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για την CYBEX:
Στο επίσημο website
Στο Instagram εδώ και εδώ
Στο Facebook

#cybexglobal