Ένα σενάριο που έχετε ζήσει αρκετές φορές. Το μωρό επιτέλους κοιμάται κι εσείς έχετε λίγο χρόνο να συμμαζέψετε και να κάνετε ένα γρήγορο μπάνιο. Και όταν φτάνετε στο κρεβάτι, το μόνο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να κοιμηθείτε. Πώς θα σταματήσετε λοιπόν τη ρουτίνα και θα φτάσετε στο σημείο να κάνετε καλύτερο σεξ από πριν;

Χρόνος

 

Δώστε μεταξύ σας λίγο μεταβατικό χρόνο. Όλοι οι γονείς παίζουν πολλούς ρόλους μέσα στην ημέρα. Και τη στιγμή που το ζευγάρι αποφασίζει να συναντηθεί το βράδυ, το παιδί πεινάει ή απλώς γκρινιάζει.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γίνει αποσυμπίεση με τον καθένα να περνά μόνος του χρόνο με ο,τιδήποτε τον χαλαρώνει. Όταν συμβαίνει αυτό, το ζευγάρι έρχεται πιο κοντά γιατί το κάθε μέλος επιτρέπει στο άλλο να κάνει αυτό που του αρέσει.

Οργάνωση

 

Πολλά ζευγάρια θεωρούν ότι καλό σεξ είναι μόνο το αυθόρμητο. Αυτές οι μέρες έχουν περάσει και πρέπει να μην το αφήνετε στην τύχη του, γιατί έτσι θα σας αφήσει και εκείνο. Σκεφτείτε ότι, όταν το σχεδιάζετε, έχετε να περιμένετε κάτι και μπορείτε να είστε και καταλληλότερα προετοιμασμένοι.

Προσπάθεια

 

Δώστε χρόνο στη διαδικασία και πάρτε το χρόνο σας, όταν σας δίνεται η ευκαιρία. Μπορείτε να αφιερώσετε πολύ χρόνο στα φιλιά και τις αγκαλιές αλλά και να μιλήσετε για μία νέα φαντασίωση που έχετε. Μην ξεχνάτε ότι μέσα από την ολοκλήρωση, απελευθερώνετε ωκυτοκίνη, που σας χαρίζει πολύ καλή διάθεση.