Τα όνειρα είναι αποτελέσματα των σκέψεων ή των πραγμάτων που βλέπουμε μέσα στην μέρα και αποτυπώνονται στο υποσυνείδητο μας. Από εκεί, το υποσυνείδητο μας τα «πετάει» στα όνειρα μας υπό διάφορα ευφάνταστα σενάρια και εικόνες που διαρκούν μόνο μερικά δευτερόλεπτα.

Γιατί τα όνειρα δεν σχετίζονται πάντα με τα σεξουαλικά απωθημένα. Κάθε όνειρο και κάθε σεξουαλικός παρτενέρ έχει την δική του ερμηνεία!ά τα δευτερόλεπτα μπορούν να σε στιγματίσουν.

Δεν χρειάζεται να είναι συγκεκριμένο άτομο αυτό που θα κάνεις σεξ, η φαντασία δεν έχει όρια. Η ανάλυση των ονείρων γεμίζει τόμους και τόμους βιβλίων ψυχολογίας καθώς ο καθένας ονειρεύεται ό,τι τον βασανίζει, τον απασχολεί, τον εξιτάρει και πάει λέγοντας.

Το σεξ την ώρα του ύπνου είναι μια ιδιαίτερη ιστορία. Ακόμη και αν κάποιος είναι δεσμευμένος και βλέπει πως κάνει σεξ με ένα άλλο άτομο, δεν σημαίνει πως έχει απατήσει τον σύντροφο του. Γιατί;

 

Σεξ με πρώην

Προειδοποιητικό όνειρο. Σημαίνει πως έχεις την τάση να ζεις ξανά στιγμές μια σχέσης που δεν πετυχε, εφόσον δεν είστε καν μαζί.

Σεξ με φίλο/φίλη

Ονειρεύεσαι κάτι τέτοιο και ξυπνάς με μια τεράστια απορία. «Πως γίνεται να το σκέφτομαι αυτό; Αφού το συγκεκριμένο άτομο δεν μου βγάζει κάτι ερωτικό.» Ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό είναι γιατί, μέσα σου, θαυμάζεις το συγκεκριμένο άτομο.

Σεξ με το άτομο που αγαπάς

Καθόλου κακό όνειρο, ειδικά γιατί περιέχει ένα άτομο που θέλεις και για το οποίο έχεις συναισθήματα. Αυτό που το φέρνει, όμως, στα ερωτικά σου όνειρα είναι η έλξη που σου ασκεί μέσα από τις πνευματικές του ικανότητες.

Όταν ο σύντροφος σου κάνει σεξ με άλλο άτομο

Αυτό το όνειρο έχει να κάνει περισσότερο με σένα παρά με το άλλο άτομο. Οι ειδικοί λένε πως σημαίνει ότι έχεις αρχίσει να έχεις ανασφάλειες σχετικά με την ομορφιά αλλά και την γοητεία σου.

Σεξ με άγνωστο άτομο

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ανατριχιαστικό όνειρο. Οι ειδικοί, πάντως, λένε πως σε αυτήν την περίπτωση το υποσυνείδητο μας μας λέει να σταματήσουμε να προσποιούμαστε και να βγάλουμε τα πραγματικά μας ταλέντα προς τα έξω.

Σεξ με το αφεντικό

Άβολο, αλλά ιδιαίτερα κοινό όνειρο. Μπορεί να σου αρέσει στην πραγματικότητα, αλλά πολλές φορές δεν έχει να κάνει καν με αυτό. Το υποσυνείδητο μας σε αυτήν την περίπτωση μας λέει πως έχουμε αρχίσει να επεξεργαζόμαστε το ενδεχόμενο του να αποκτήσουμε και εμείς μια ηγετική θέση.