Ο Τζαν Γιαμάν εδώ και λίγο καιρό υπηρετεί την πατρίδα του και εκτός από το γεγονός ότι είναι αγνώριστος, σε σχέση με πριν, χωρίς τα μούσια και τα μακριά μαλλιά του.

 

 

Ο Τζαν Γιαμάν, ο πρωταγωνιστής της σειράς, «Φτερωτός Θεός», κουρεύτηκε, ξυρίστηκε και είναι άλλος άνθρωπος!

Είναι ένας εντυπωσιακός και ερωτεύσιμος άντρας και όπως γράφουν κατά καιρούς τα τουρκικά μέσα και οξύθυμος.

Γοητευτικός, όσο λίγοι, ο Τούρκος ηθοποιός Τζαν Γιαμάν, κατάφερε να γίνει διάσημος σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο μέσα από την δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Φτερωτός Θεός».

 

View this post on Instagram

Madrid, Spain 🇪🇸💫

A post shared by C a n Y a m a n 🇹🇷 (@canyaman) on

 

Ο Γιαμάν που επισκέφτηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και τη χώρα μας με γυναίκες κάθε ηλικίας να σπεύδουν να τον αποθεώσουν τόσο στο αεροδρόμιο αλλά και όπου κι αν βρέθηκε, αναγκάστηκε να κουρευτεί και να ξυριστεί, όχι για τις ανάγκες κάποιου νέου ρόλου αλλά για να πάει φαντάρος.

Ένα από τα γοητευτικά του σημεία ήταν τα μακριά καστανόξανθα μαλλιά του και το μούσι του. Πλέον αυτά δεν υπάρχουν αφού προχθές ο 30χρόνος γόης παρουσιάστηκε στο στρατό και συγκεκριμένα στο στρατόπεδο της Σμύρνης!

Όπως είναι γνωστό, ο Τζαν Γιαμάν δεν θα κάνει ολόκληρη θητεία, αλλά θα παραμείνει σχεδόν έναν μήνα στον τούρκικο στρατό, μιας και έχει εξαγοράσει την θητεία του.

Ο Τζαν Γιαμάν είχε αναφέρει:

«Τον Ιανουάριο θα πάω στρατό, οπότε θα φύγουν τα μαλλιά και το μούσι. Συνήθως η διάρκεια της θητείας είναι πιο μεγάλη, αλλά θα πληρώσω κάποιο αντίτιμο και θα εξαγοράσω τη θητεία»!

Ο κουρέας του δημοσίευσε στο Instagram τη φωτογραφία του Τζαν Γιαμάν μετά το κούρεμα στα μαλλιά και χωρίς το μούσι του και είναι πραγματικά αγνώριστος!

 

View this post on Instagram

Can 🙈😻😻😻

A post shared by fan group (@demi._can) on

View this post on Instagram

#canyaman 🇮🇹Con la gentilezza si può scuotere il mondo. (Mahatma Gandhi) 🇬🇧With kindness you can shake the world.(Mahatma Gandhi) All the world speaks about you… you shaked it a lot. #goodjob #Repost @brasil_canyaman • • • • • • 🆕 Can Yaman O corte de cabelo foi notícias nos principais site de notícias. O poder de @canyaman . @cuneytsayil @ilkerbilgi @guvencanyaman @guldemcan . . . #brasilcanyaman🇧🇷 #canyamanfãs #fãs #ator #series #noticias #Turquia #Istambul #ErkenciKuş #Dolunay #InadinaAşk #bittersweet #daydreamer #cyteam #teamyaman #canyamannews #actor #news #Türkiye #aktör #dizi #haber #canyamanfans #canyamannews #canyamanfan #canyamanbrasil #canyamanespaña #canyamanitalia

A post shared by CanMel128 (@canmel128) on

 

Δείτε τον φαντάρο

Μετά από δυο μήνες απουσίας από το instagram λόγω του στρατού ο ηθοποιός  δημοσίευσε φωτογραφία  φορώντας τα στρατιωτικά του, με τη μαμά του γραφοντας «αγαπημένη μου μαμά»!

 

View this post on Instagram

Canım annem ♥️🙏🏻

A post shared by C a n Y a m a n 🇹🇷 (@canyaman) on