Ο Τζαν Γιαμάν εδώ και λίγο καιρό υπηρετεί την πατρίδα του και εκτός από το γεγονός ότι είναι αγνώριστος, σε σχέση με πριν, χωρίς τα μούσια και τα μακριά μαλλιά του.

 

https://www.instagram.com/p/B4kNbOnBdfr/?utm_source=ig_embed

 

https://www.instagram.com/p/B4xhH5Xh9SV/?utm_source=ig_embed

Ο Τζαν Γιαμάν, ο πρωταγωνιστής της σειράς, «Φτερωτός Θεός», κουρεύτηκε, ξυρίστηκε και είναι άλλος άνθρωπος!

Είναι ένας εντυπωσιακός και ερωτεύσιμος άντρας και όπως γράφουν κατά καιρούς τα τουρκικά μέσα και οξύθυμος.

Γοητευτικός, όσο λίγοι, ο Τούρκος ηθοποιός Τζαν Γιαμάν, κατάφερε να γίνει διάσημος σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο μέσα από την δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Φτερωτός Θεός».

 

https://www.instagram.com/p/B5SJnFUhU6z/?utm_source=ig_embed

 

Ο Γιαμάν που επισκέφτηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και τη χώρα μας με γυναίκες κάθε ηλικίας να σπεύδουν να τον αποθεώσουν τόσο στο αεροδρόμιο αλλά και όπου κι αν βρέθηκε, αναγκάστηκε να κουρευτεί και να ξυριστεί, όχι για τις ανάγκες κάποιου νέου ρόλου αλλά για να πάει φαντάρος.

Ένα από τα γοητευτικά του σημεία ήταν τα μακριά καστανόξανθα μαλλιά του και το μούσι του. Πλέον αυτά δεν υπάρχουν αφού προχθές ο 30χρόνος γόης παρουσιάστηκε στο στρατό και συγκεκριμένα στο στρατόπεδο της Σμύρνης!

Όπως είναι γνωστό, ο Τζαν Γιαμάν δεν θα κάνει ολόκληρη θητεία, αλλά θα παραμείνει σχεδόν έναν μήνα στον τούρκικο στρατό, μιας και έχει εξαγοράσει την θητεία του.

Ο Τζαν Γιαμάν είχε αναφέρει:

«Τον Ιανουάριο θα πάω στρατό, οπότε θα φύγουν τα μαλλιά και το μούσι. Συνήθως η διάρκεια της θητείας είναι πιο μεγάλη, αλλά θα πληρώσω κάποιο αντίτιμο και θα εξαγοράσω τη θητεία»!

Ο κουρέας του δημοσίευσε στο Instagram τη φωτογραφία του Τζαν Γιαμάν μετά το κούρεμα στα μαλλιά και χωρίς το μούσι του και είναι πραγματικά αγνώριστος!

 

https://www.instagram.com/p/B7GN17eoapm/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B7FuicWIfeu/?utm_source=ig_embed

 

Δείτε τον φαντάρο

Μετά από δυο μήνες απουσίας από το instagram λόγω του στρατού ο ηθοποιός  δημοσίευσε φωτογραφία  φορώντας τα στρατιωτικά του, με τη μαμά του γραφοντας «αγαπημένη μου μαμά»!

 

https://www.instagram.com/p/B70xYL8BW4W/?utm_source=ig_embed