Μπορεί να είναι ένα από τα πο ευαίσθητα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, αυτό όμως δε σημαίνει ότι στον σεξουαλικό τομέα δεν είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να τύχει σε κάποιον.

Τι γουστάρει;

Ο Καρκίνος ερεθίζεται εγκεφαλικά όταν του αρέσει κάτι. Όταν του μιλάνε με συναίσθημα ή και ρομαντικά, μπορεί να το πάει το θέμα στο σεξουαλικό. Η τρυφερότητα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλη τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής μαζί του.

Δίνει έμφαση σε κάθε τι που μπορεί να ερεθίσει και τον παρτενέρ του. Τον «ανάβει» πολύ περισσότερο το σεξ που γίνεται στο χώρο του, στο σπίτι του και συγκεκριμένα στο άνετο και ζεστό κρεβατάκι του.

Θέλει να προσφέρει ικανοποίηση στον άλλον γιατί έτσι ικανοποιείται και ο ίδιος. Με αυτόν τον τρόπο, το απολαμβάνει και εκείνος ακόμα περισσότερο! Τα σεξουαλικά «θέλω» του Καρκίνου αλλά και οι ερωτικές του συνήθειες αλλάζουν συχνά: τη μία στιγμή προτιμά ένα πιο ρομαντικό ερωτικό κλίμα και την ακριβώς επόμενη μπορεί να παρασύρεται από τη δύνη των συναισθημάτων του σε ένα παθιασμένο σεξ!

 

Sex

Του αρέσει το έντονο σεξ όταν νιώθει την ασφάλεια ότι ο σύντροφός του θα είναι και συναισθηματικός. Αν νιώσει ότι ο άλλος μπορεί να του προσφέρει το «ρομάντζο»που θέλει, τότε το απολαμβάνει περισσότερο.

Θα νιώσει σεξουαλική έλξη για ένα άτομο που θα κάνει προσπάθεια να κατακτήσει την καρδιά του και θα του προσφέρει σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα. Αρκετές στιγμές μπορεί να καταπιέσει τις σεξουαλικές του ορμές, προκειμένου να μη διαταράξει τη συναισθηματική ισορροπία στη ζωή του.

Στο σεξ έχει αρκετά παραδοσιακές και συντηρητικές ιδέες. Ίσως την πρώτη φορά που θα κάνει σεξ με ένα άτομο θα ντρέπεται και θα έχει αρκετές ανασφάλειες, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο μέχρι να πάρει τον αέρα του! Όταν νιώσει οικειότητα και εμπιστοσύνη, τότε θα ξεδιπλώσει όλο του το ερωτικό ταμπεραμέντο που σίγουρα θα σε ξετρελάνει!