Ο Κριός είναι ένα ζώδιο που ως βασικά χαρακτηριστικά έχει τον ρεαλισμό, το ότι θέλει να έχει μια καριέρα σταθερή και δε δείχνει συχνά τα συναισθήματά του.

Χαρακτηριστικά

Του αρέσουν οι εμπειρίες. Θέλει να πειραματίζεται στον ερωτικό τομέα. Τον ερεθίζουν οι δύσκολες ερωτικές περιπτώσεις και του αρέσει να δέχεται ισχυρές αντιστάσεις, πριν καταλήξει με ένα άτομο στο κρεβάτι. Για τον Κριό δεν υπάρχουν ταμπού στο σεξ, οτιδήποτε ανεβάζει την ερωτική του λίμπιντο και τον εξιτάρει, είναι και αποδεκτό!

Δεν του αρέσει να κάνει σεξ κάνοντας την ίδια στάση μόνο, αλλά θέλει και εναλλαγές. Το πάθος είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της σεξουαλικής ζωής του Κριού.

Μαζί του θα δοκιμάσεις όλες τις περίεργες στάσεις του Kama Sutra και θα σε εντυπωσιάσουν οι αντοχές του, που είναι ανεξάντλητες! Μην ξεχνάς ποτέ όμως ότι για το Κριάρι το σεξ δε συνδέεται με τη σχέση. Μην παραξενευτείς λοιπόν αν μετά από μία βραδιά αχαλίνωτου, παθιασμένου σεξ το Κριάρι εξαφανιστεί!

 

Σεξ

Του αρέσει να έχει ένταση και να βρίσκει διαφορετικά πράγματα για να το κάνει πιο ενδιαφέρον. Έχει πολλή δημιουργικότητα με αποτέλεσμα να εντυπωσιάζει το ταίρι του καθόσον βρίσκει καινούργια πράγματα να κάνει συνέχεια.

Θέλει πάντα να έχει το πάνω χέρι και τις πρωτοβουλίες στο σεξ και του αρέσει να εντυπωσιάζει με τις ικανότητές του! Έστω και αν η σεξουαλική του ζωή χαρακτηρίζεται από πάθος, ένταση και ποικιλία… δεν λείπουν και οι στιγμές ρομαντισμού που δίνουν μία πιο συναισθηματική νότα στις ερωτικές του επαφές.