Η ευαισθησία του Σκορπιού γίνεται αρκετά εμφανής σε κάθε τομέα της ζωής του. Αυτός μπορεί να είναι είτε ο ερωτικός τομέας, είτε να είναι ο φιλικός, ο επαγγελματικός τομέας κλπ.

Χαρακτηριστικά

 

Ως Σκορπιός είστε επιλεκτικός στη φιλία και συνήθως έχετε ένα πολύ διαφορετικό φάσμα γνωστών που τους χρειάζεστε για να τονώσετε τα πνευματικά και συναισθηματικά σας ενδιαφέροντα.

Σε μερικούς ανθρώπους, η φιλία σας μπορεί να φανεί έντονη. Είστε το είδος του ατόμου που που καταδύεται βαθιά στον χαρακτήρα του άλλου και τις συναισθηματικές του ανάγκες.

Ωστόσο, αυτό μπορεί να το εκλάβουν ως απειλή, αλλά εσείς θέλετε να ξέρετε ακριβώς ποια θα είναι η σχέση σας με τους άλλους και μόλις τους κρίνετε αντάξιους της φιλίας σας, θα κάνετε οτιδήποτε για να τους στηρίξετε και να να τους φροντίσετε.

Ως φίλος, είστε γενναιόδωρος, φιλόξενος και κάνετε ευχάριστη παρέα. Στην πραγματικότητα, αν και ο Σκορπιός είναι μάλλον έντονος και σοβαρός, έχει την ικανότητα να κάνει τους άλλους να γελούν, εξωραΐζουν τις λεπτομέρειες και φέρνουν μεγάλη χαρά στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Με έναν φίλο Σκορπιό μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα μυστικά σας είναι ασφαλή. Στην πραγματικότητα, ο Σκορπιός έχει πιθανώς πολλά μυστικά από μόνος του, γι’ αυτό καταλαβαίνει την αξία της διατήρησης της εμπιστευτικότητας για οτιδήποτε μπορεί να μοιραστείτε μαζί του.

 

 

Θέλει κάτι ουσιαστικό

Για να αναπτύξετε καλύτερα τη φιλία σας με έναν Σκορπιό, θα πρέπει να τον προκαλέσετε σε υπαίθριες δραστηριότητες, αγωνιστικά αθλήματα ή τουλάχιστον θέματα ενδιαφέροντος που ίσως είναι καινούργια για αυτόν. Συστήστε τον σε νέους φίλους, βγείτε μαζί του σε ασυνήθιστα μέρη που μπορεί να έχουν πολιτιστικό ή πνευματικό ενδιαφέρον και θα κερδίσετε την καρδιά του. Λατρεύουν σε μεγάλο βαθμό τη μουσική και εν γένει τις τέχνες.

Οι Σκορπιοί είναι εξαιρετικά πιστοί, αφοσιωμένοι στις φιλίες τους και δοτικοί. Όμως αν αισθανθούν ότι οι άλλοι δεν ανταποκρίνονται στις σχέσεις τους, θα απομακρυνθούν γρήγορα για να δώσουν αλλού την ενέργεια τους. Είναι σημαντικό να είστε ειλικρινείς με έναν Σκορπιό. Δεν θα ξεχάσει ποτέ μια καλή χειρονομία σας, αλλά αν πληγωθεί δύσκολα θα συγχωρέσει.