Αυτά τα ζώδια θα σε κάνουν να νιώσεις μια «θεά». Θα σε έχουν στα «ώπα-ώπα» συνέχεια κάνοντάς σου χάρες και πηγαίνοντας ταξίδια.

Λέων

Δεν είναι ότι θα σου παίρνει ακριβά δώρα και θα σε πηγαίνει ακριβά ταξίδια. Είναι ότι θα έχει το ενδιαφέρον του όλο πάνω σου με αποτέλεσμα να νιώθεις ότι σε νοιάζεται και σε φροντίζει πολύ.

Μιλάμε δηλαδή για πολλή αγάπη! Φυσικά, αγαπά το φως της δημοσιότητας, την προσοχή και θα τα δώσει με χαρά και στη σύντροφό του σε μεγάλο βαθμό. Τρυφερός και στοργικός, ένας Λέοντας είναι πιστός στη σχέση και έχει την αγαπημένη του πάνω απ’ όλα.

Ζυγός

Έχει κυβερνήτη την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης και θα κάνει τα πάντα για να τα έχεις όλα έτοιμα και βολικά. Και να μη θες να έρχεται έξω από το σπίτι σου με το αμάξι για να μην ταλαιπωρείται, αυτός θα έρχεται.

Ο Ζυγός έχει δυνατή φαντασία και αγαπά να παίζει ρόλους με τον άνθρωπο που αγαπά. Είναι αρκετά συντηρητικός στο θέμα της μονογαμίας και δε θέλει κάτι πιο «ανοιχτό» όπως μια ελεύθερη σχέση.

Στο κεφάλι του, θα δει κυριολεκτικά σαν γαλαζοαίματη την σύντροφό του και για αυτό δεν αξίζει τίποτα λιγότερο από το καλύτερο. Από το τρυφερά μηνύματα και την περιποίηση με το φαγητό και την στοργή που δείχνει, ένας Ζυγός θέλει η σύντροφός του να ξέρει πόσο υπέροχη είναι.

 

Ταύρος

Μπορεί να μην έχει λεφτά πάνω του αλλά θα δουλέψει υπερωρία για να παρέχει στη σύντροφό του το καλύτερο δείπνο σε ένα πολυτελές μέρος. Θα την πάει τα καλύτερα ταξίδια και θα δούνε μαζί ποιοτικές ταινίες.

Αγαπούν να δίνουν δώρα και αγαθά τη σύντροφό τους ενώ δίνει και μία συνεχή συναισθηματική υποστήριξη. Ρομαντικός και τρυφερός, ένας Ταύρος θέλει η σύντροφός του να νιώθει αγάπη και την γιορτάζει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Από το να ακούει τη γκρίνια της αγαπημένης  του μετά από μια κακή μέρα στη δουλειά  μέχρι το να της προσφέρει νόστιμα δείπνα και ωραία δώρα, θα την κάνει να νιώθει ότι είναι σε ταινία.