Yπήρχαν φορές που έκανες σεξ και πάντα την έλεγες στον σύντροφό σου επειδή η στάση που κάνατε δε σε βόλευε και κλασικά δεν ερχόσουν σε οργασμό. Αν είναι κάνεις σεξ και να κουράζεσαι άστο.

Πόδια ανοιχτά

Δεν υπάρχει πλήρης εισχώρηση καθώς συνήθως εμπόδιο αποτελεί η κοιλιά του άντρα. Επίσης δεν υπάρχει η πολυτέλεια να γίνεται η κίνηση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Οι γυναίκες που την απορρίπτουν το κάνουν γιατί σε αυτή τη στάση δεν μπορούν να βρουν ρυθμό και επιπλέον δεν υπάρχει επαφή με τα σημεία που την ερεθίζουν.

 

Να είναι από πάνω

Είναι μια αρκετά βαρετή στάση και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η γυναίκα να βαριέται πολύ. Ακόμα και ο ίδιος ο άντρας βαριέται κι ας μην το λέει από ευγένεια. Σίγουρα μπορεί να έχει ένα ενδιαφέρον ως εναλλαγή στην διάρκεια του σεξ αρκεί να μην μείνει κανείς μόνο εκεί.

 

Ιεραποστολικό

Είναι η πιο κλασική και πιο βαρετή στάση στο σεξ. Είναι μια στερεοτυπική στάση σε τέτοιον βαθμό που είναι αρκετά «κοινή» για να έρθει κάποιος από τους δύο σε οργασμό, πόσο μάλλον και οι δύο.

 

69

Είναι μια εξιδανικευμένη στάση. Στην πραγματικότητα όμως δε βολεύει κανέναν από τους δύο. Μπορεί να προσφέρει ωραία αίσθηση, αλλά δεν παύει να σημαίνει αυτό ότι βολεύει. Τι να την κάνεις την ωραία αίσθηση αν κουράζεσαι και πονάνε τα πόδια, τα γόνατα και τα πλευρά σου;