Ο Κριός, είναι ένα ζώδιο που χαρακτηρίζεται από ρεαλισμό, κυνισμό και βλέπει τα πράγματα πρακτικά και όχι συναισθηματικά. Παρ’ όλα αυτά έχει και ένα σύνολο άλλων χαρακτηριστικών το οποίο σημαίνει το εξής:

 

Kαριέρα

Είναι ξεκάθαρα το ζώδιο το οποίο θα αναζητήσει τις καλύτερες δυνατές επιλογές για να μπορέσει να πετύχει επαγγελματικά. Έχει υπομονή τόση ώστε να καταλήξει να έχει ένα λαμπρό μέλλον και καριέρα.

Προσπαθεί για πολλά χρόνια να πετύχει κάτι τέτοιο και σχεδόν πάντα έως σίγουρα το καταφέρνει. Για το ζώδιο αυτό, η δουλειά είναι κομμάτι της ταυτότητάς του, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι έτσι μπορεί και νιώθει καλύτερα με τον εαυτό του.

Στην ουσία αντί να συστήνεται με το όνομά του, καλύτερα θα ήταν να συστήνεται με τον τίτλο εργασίας του.

 

Αρνητικά στοιχεία

Όση επιτυχία και λεφτά να έχει ένας Κριός, είναι λογικό να υπάρχουν και κάποια αρνητικά στην υπόθεση. Αυτά έχουν άμεση σχέση με τον ερωτικό τομέα. Επειδή έχεις πως προτεραιότητα τη δουλειά του, προφανώς και θα έχει ορισμένα θέματα στον τρόπο που αλληλεπιδρά με τον σύντροφό του.

Μπορεί να τον βλέπει λιγότερο μέσα στην εβδομάδα, με αποτέλεσμα αυτό να επιφέρει παράπονα και γκρίνια από την πλευρά του συντρόφου. Και εδώ που τα λέμε δεν έχει τελείως άδικο. Είναι αρκτετά «ψυχρή» λογική, να βάζει τη δουλειά πάνω από όλους και από όλα.

Πρέπει να καταλάβει ότι τα λεφτά είναι σημαντικά αλλά δεν είναι και το παν. Το παν είναι να τα έχεις όλα. Να έχεις δουλειά, λεφτά, σπίτ, οικογένεια, φίλους, σχέση, κατοικίδιο.  Κι όμως ένας τυπικός Κριός θα τα κάνει αυτά αλλά χωρίς να σημαίνει ότι τα επιδίωκε κι όλας. Εκτός από τη δουλειά φυσικά που την οργανώνει κάθε μέρα στο μυαλό του.

 

Συμβουλές

Αν θες να κάνεις σχέση με έναν Κριό, να έχεις αρκετή υπομονή. Αν θεωρείς ότι θα μοιράζεται όλον ή τον περισσότερο χρόνο μαζί σου, τότε κάνεις λάθος. Για αυτό κάνε ξεκάθαρο από την αρχή, τι είναι αυτό που θέλεις.