Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου δεν σημαίνει απαραίτητα λουλούδια και σοκολατάκια….

Τοξότης

Τα ελεύθερα πνεύματα αυτού του ζωδίου απολαμβάνουν το σεξ της μιας βραδιάς, ανεξάρτητα του πότε και του πού. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που υπάρχει διάχυτος ρομαντισμός στην ατμόσφαιρα, θα ευχαριστηθούν το ερωτικό παιχνίδι με ένα νέο πρόσωπο. Γνωστοί για την άνεσή τους μετά από ένα one night stand, δεν τους απασχολεί να ανάψουν τα αίματα κι ας είναι μόνο για μία νύχτα. περιπετειώδεις και ανεξάρτητοι, οι Τοξότες απολαμβάνουν να δοκιμάζουν συνεχώς νέα πράγματα. Από το να γνωρίζουν νέους ανθρώπους μέχρι το να γνωρίζουν νέες απολαύσεις, πράγμα που θα τους οδηγήσει να γιορτάσουν την ημέρα των ερωτευμένων με τον δικό τους τρόπο. Και καμία δέσμευση μετά από μια βραδιά με έναν κούκλο; Ακούγεται για τους εκπροσώπους αυτού του ζωδίου απόλυτα σωστό.

Δίδυμος

Δεν προκαλεί εντύπωση ότι ο Δίδυμος μπορεί να είναι λίγο αντιφατικός στη λήψη αποφάσεων: το σύμβολο του ζωδίου είναι δύο ξεχωριστοί άνθρωποι. Ως ζώδιο του αέρα, είναι γνωστό ότι είναι παιχνιδιάρικο και πάντα έτοιμο να παίξει μπουνιές όταν πρόκειται για ζητήματα καρδιάς με αποτέλεσμα να είναι συχνά αναποφάσιστο. Αν οι Δίδυμοι νιώσουν να υπερχειλίζουν από συναισθήματα είναι ικανοί να αφήσουν στην άκρη τις δεσμεύσεις και τις αποφάσεις, επιλέγοντας ερωτικά παιχνίδια και χωρίς άγχος συνεύρεση με νέους γοητευτικούς παρτενέρ. Συχνά βρίσκουν τον εαυτό τους να είναι συνδεδεμένοι και μετά να μην είναι σε σχέσεις ή να έχουν πιο περιστασιακές περιπέτειες. Για τον λόγο αυτό είναι πολύ πιθανό να περάσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου κάνοντας one night stand.

 

Υδροχόος

Ανήκουν σε αυτούς που δεν ακολουθούν τις γιορτές με τον παραδοσιακό τρόπο και ως ζώδιο του αέρα μπορεί να μην συνειδητοποιήσουν ότι είναι του Αγίου Βαλεντίνου μέχρι κάποιος να τους το υπογραμμίσει. Ακολουθούν τον όμορφο ρυθμό τους και δεν θα τους δεις την ημέρα εκείνη να ψάχνουν λουλούδια και σοκολατάκια. Ευχάριστοι και δημιουργικοί, οι Υδροχόοι δεν θέλουν να κάνουν τίποτα συνηθισμένο και θα απολαύσουν να δουν την εξέλιξη μιας βραδιάς με έναν γοητευτικό φλερτ. Τους αρέσει να αφήνουν ανοιχτές τις επιλογές τους και αγαπούν αυτό τον ενθουσιασμό και την αβεβαιότητα του να ανάβουν τα αίματα με κάποιον νέο, ανεξάρτητα από το τι μέρα είναι. Βέβαια, στις 14 Φλεβάρη το one night stand μοιάζει το πιο πιθανό σενάριο.