Ξέρουν πότε μια κατάσταση είναι αστεία και πότε είναι σοβαρή. Η άμυνα που βγάζουν για να ανταπεξέλθουν απέναντι στον εχθρό τους είναι αρκετή ώστε να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

Ταύρος

Όσο και να προσπαθεί κάποιος να επηρεάσει αρνητικά τον Ταύρο, δε θα μπορέσει.  Και πραγματικά το ζώδιο αυτό μια κάποια ανοχή στις προκλήσεις την έχει, σε σημείο μάλιστα ώστε η αντίδρασή του να εκληφθεί από την άλλη πλευρά σαν αδιαφορία ή αδυναμία.

Γενικά έχει πολλή υπομονή και δίνει ευκαιρίες σε κάποιον να αναγνωρίσει το λάθος του. Ο Ταύρος θα εξαπολύσει επίθεση με ταχύτητα αντιστρόφως ανάλογη της βραδύτητας των προηγούμενων αντανακλαστικών του. Και επιπλέον θα έχει το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, αυτό πού το πας;

Δίδυμος

Επειδή και αυτός δεν είναι ο πιο «αγνός» άνθρωπος του κόσμου, ξέρει πότε κάποιος θέλει να τον πειράξει ψυχολογικά και θέλει να του μιλήσει ταπεινωτικά. Και με την ίδια ευστροφία θα το αντιμετωπίσει, χωρίς να χάνει χρόνο. Εννοείται πως επειδή έχει ταλέντο στο να λύνει προβλήματα λεκτικά και με επιχειρήματα δε θα ξεφύγει η κατάσταση.

Τα λόγια του όμως θα είναι αιχμηρά και χρησιμοποιώντας την καλά μελετημένη στρατηγική του. Και στο τέλος, ακριβώς σαν τον μυθιστορηματικό ήρωα, θα αποχωρήσει αφήνοντας πίσω χαραγμένα τα αρχικά του με το ξίφος.

Καρκίνος

Αυτός νομίζει ότι όλοι τον αντιπαθούν, προφανώς λόγω ανασφάλειας. Πώς θα το αντιμετωπίσει; Το ιδανικό για εκείνον θα ήταν να υπάρχει κάποιος να τον υπερασπιστεί και δεν πειράζει, ας μην πάρει ο ίδιος τα εύσημα της γενναιότητας.

Δε φοβάται πάντως καθόλου εύκολα. Έχει αρκετά δυνατή μνήμη με αποτέλεσμα να αρχίσει να σου λέει πράγματα που σε ενοχλούν μόνο και μόνο για να νιώσεις τελείως άσχημα γενικά.