Αυτό το ευαίσθητο ζώδιο δε σημαίνει ότι επειδή δε μιλάει πολύ δεν έχει κάνει άπειρα σενάρια πάνω στο σεξ. Έχει ήδη σκεφτεί τι θα κάνετε και πώς θα το κάνετε. Είναι επίσης αρκετά υπέρ του να εκφράζει τα φετίχ του ελεύθερα.

Κρεβάτι και σεξ

Αγαπά το σεξ οποιαδήποτε στιγμή κι αν γίνεται αυτό. Του αρέσει και το ρομαντικό σεξ και το συναισθηματικό αλλά φυσικά και το έντονο με πολλά φετίχ. Τον ερεθίζουν τα μαύρα σατέν αλλά και δερμάτινα εσώρουχα, τον εντυπωσιάζουν οι ζαρτιέρες και τα στρίνγκ και δεν θα έλεγε «όχι» σε γουστόζικες χνουδωτές χειροπέδες ή άλλα ερωτικά παιχνίδια που του εξάπτουν τη φαντασία!

Λατρεύει να τον φιλάς και να τον γλείφεις στην περιοχή της κοιλιάς και στα δάχτυλά του. Δε θέλει να βαριέται στο σεξ, διότι έτσι ξενερώνει γενικά και επικρατεί αρκετή γκρίνια. Είναι κάτι που σίγουρα δεν το θες να συμβαίνει.

Πάθος

Για τον Σκορπιό, σεξ ίσον πάθος λίγα όρια. Δεν έχει την αίσθηση της ντροπής γιατί κατευθύνεται από το πάθος και τις εσωτερικές ενορμήσεις για δυνατή σεξουαλική εμπειρία. Του αρέσει να δοκιμάζει καινούργια πράγματα και δεν έχει κόμπλεξ γενικά.

Θα δοκιμάσει ό,τι περνάει από τη φαντασία του, ούτως ώστε να μην έχει απωθημένα στο μέλλον ,ενώ δεν ξεδιπλώνει εύκολα τις μυστικές σεξουαλικές πτυχές του χαρακτήρα του, αλλά ανοίγει σιγά-σιγά τα χαρτιά του.

Δεν διστάζει να προκαλέσει, να «εξιτάρει» και να δημιουργήσει πολλές φαντασιώσεις με τη σέξι και προκλητική του συμπεριφορά! Κάθε σεξουαλική του δραστηριότητα χαρακτηρίζεται από ορμητικότητα και δυνατό πόθο. Είναι απόλυτα πιστός αλλά και έμπιστος σεξουαλικός σύντροφος. Αν και δεν απορρίπτει το σεξ της μιας βραδιάς, συνήθως συγχέει το σεξ με το συναίσθημα.