Καρκίνος

Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου έχουν την φήμη ότι επιθυμούν ισχυρούς δεσμούς με διάρκεια με τους ανθρώπους που βγαίνουν. Ακόμα κι αν θέλουν να κρατήσουν τον άνθρωπο με τον οποίο κάνουν περιστασιακό σεξ σε απόσταση, θα καταλήξουν να είναι δεμένοι μαζί του έτσι κι αλλιώς. Ακόμα κι αν δεν βγαίνουν επίσημα με κάποιον, θέλουν να ξέρουν ότι υπάρχει μία ρομαντική διάσταση στη συναναστροφή τους. Το σεξ χωρίς δεσμεύσεις δεν είναι το στοιχείο τους. Οι Καρκίνοι είναι από αυτά τα ζώδια που αργούν να ανοίξουν την καρδιά τους διάπλατα. Για αυτό χρειάζονται μια ένα δέσιμο που είναι πέρα από το σωματικό: τους κάνει να νιώθουν ασφαλείς με το ποιοι είναι χωρίς να χρειάζεται να βάλουν τείχη. Η ευτυχία τους προκύπτει από μια βάση εμπιστοσύνης.

Ταύρος

Αντίστοιχα με τους Καρκίνους, οι Ταύροι αργούν να μοιραστούν τα βαθύτερα αισθήματά τους με κάποιον. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν τους βγαίνει η ρομαντική τους πλευρά όταν γνωρίσουν έναν άνθρωπο. Οι Ταύροι δεν το έχουν εύκολα με την εξωστρέφεια αλλά κατά βάθος ελπίζουν σε μια σταθερή και με διάρκεια σχέση που τους κάνει να νιώσουν ασφαλείς και χωρίς επίβλεψη. Δεν έχουν την υπομονή για σχέσεις που δεν θα κρατήσουν παραπάνω από κάποιες εβδομάδες ή μήνες. Όταν συναντούν κάποιον με τον οποίο έχουν χημεία, δεν μπορούν παρά να αρχίσουν να θέλουν παραπάνω πράγματα. Θέλουν να νιώθουν την λατρεία του συντρόφου τους οπότε είναι φυσικό να προχωρούν τη σχέση στο επόμενο επίπεδο. Μόλις βρουν αυτό που θέλουν, αρχίζει η προσπάθεια να το κρατήσουν στη ζωή τους.

 

Ζυγός

Είναι απίστευτα πιστοί οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου. Επιδιώκουν την αρμονία στις σχέσεις τους οπότε δεν θέλουν τις ασαφείς περιστασιακές σχέσεις όπου δεν μπορούν να πουν στον σύντροφό τους πως νιώθουν. Οι Ζυγοί θέλουν να νιώθουν ότι είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στο σύμπαν οπότε αρχίζουν να νιώθουν αισθήματα για τον σύντροφό τους αμέσως. Για να νιώσουν ικανοποιημένοι πρέπει να βρουν κατανόηση. Φλερτάρουν και είναι κοινωνικοί κι αυτό κρύβει μια βαθύτερη επιθυμία να τους θέλουν και να τους αγαπούν. Οι Ζυγοί μπορεί να μην σε αφήσουν να καταλάβεις ότι έχουν “τσιμπηθεί” αλλά, κατά βάθος, ελπίζουν ότι η κατάσταση θα εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό.

 

Κριός

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που προτρέχει σε αυτά τα πράγματα τότε είναι σίγουρα ο Κριός. Ως ζώδιο της φωτιάς κάνουν τα πάντα παρορμητικά και σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και το να μπαίνουν σε σχέσεις πριν ο άλλος να είναι έτοιμος 100%. Σε αντίθεση με τα άλλα τρία ζώδια της λίστας, οι Κριοί δεν αναζητούν απαραίτητα δεσμούς ζωής. Θέλουν απλά να νιώθουν ενθουσιασμένοι, παθιασμένοι και ανανεωμένοι. Όταν αρχίζουν να νιώθουν συναισθήματα για κάποιον είναι πραγματικά αλλά δεν σημαίνει ότι θα κρατήσουν για πάντα. Πέφτουν με τα μούτρα στον έρωτα και είναι αυτοί που συνήθως κάνουν την συζήτηση για το πού πάει η σχέση. Βέβαια από όλο αυτό μπορεί να εξελιχθεί κάτι πιο σοβαρό και με διάρκεια.