Το να σε λατρέψει ένας Ιχθύς είναι ιδιαίτερα εύκολο. Δεν είναι δύσκολο γιατί θέλει να νιώσει συναισθήματα για κάποιον, καθώς επίσης και ότι ανήκει κάπου. Όμως έχει πολλές ανασφάλειες και αυτό τον κάνει ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Ευαισθησίες

Τα συναισθήματά του πληγώνονται πάρα πολύ εύκολα και πάρα πολύ συχνά, καθώς στην κοινωνία που ζούμε δεν υπάρχει ο ρομαντισμός που εκείνος θα ήθελε να υπάρχει. Το σίγουρο είναι λοιπόν ότι θα θέλει να του δείξεις συγκεκριμένα συναισθήματα για να μπορέσει να νιώσει ότι θα σε εμπιστευτεί και να είναι αρκετά άνετος.

 

Τι να δου δείξεις…

Δείξε του ότι σου αρέσει πραγματικά πολύ. Αν θες απλά περιστασιακό σεξ ή κάτι το προσωρινό μαζί του, τότε πες του το να είσαι ξεκάθαρος απέναντί του. Έτσι και εσύ θα πας παρακάτω αν αυτός δε θέλει κάτι τέτοιο και αυτός δε θα πληγωθεί συναισθηματικά επειδή εσύ του είπες κάτι άλλο από αυτό που ένιωθες ότι θέλεις.

 

Θέλει συναίσθημα

Για τον Ιχθύ το συναίσθημα είναι το παν. Από αυτό κυριαρχείται και με αυτό σκέφτεται. Συνεπώς είναι πολύ εύκολο να τον χειριστείς συναισθηματικά και ψυχολογικά, το ίδιο όμως να κάνει και εκείνος σε εσένα.

 

Όνειρα

Το όνειρό του είναι να είναι με κάποιον με τον οποίον θα γεράσει μαζί. Το σίγουρο είναι ότι αν εσύ θέλεις κάτι σοβαρό και σταθερό μαζί του, αν έχεις όνειρα για το μέλλον σου τα οποία περιλαμβάνουν τη συντροφικότητα και τη συγκατοίκηση, τότε αυτός να ξέρεις θα είναι ευτυχισμένος και μόνο στο άκουσμα κάτι τέτοιου.

 

Δείξε του πάθος

Δείξε πως τον θέλεις με όσο περισσότερο πάθος μπορείς. Τον ενδιαφέρει να του δείχνει ο άλλος ότι τον θέλει, διαφορετικά πέρα από ανασφάλεια αδιαφορεί και εκείνος. Το πάθος και το καλό σεξ είναι αυτά που θα τον κρατήσουν για πολλά χρόνια σε σχέση μαζί σου.

Να είσαι ρομαντικός μαζί του όσο του δείχνεις πάθος, για να μη νιώσει ότι τον αντιμετωπίζεις μόνο σεξουαλικά.