Aυτά τα ζώδια σίγουρα δε θα εγκαταλείψουν τις προσπάθειές τους για να πετύχει αυτή η σχέση ή έστω να κρατηθεί. Δε χωρίζουν εύκολα, ούτε τα παρατάνε επίσης εύκολα.

Καρκίνος

Δεν πρόκειται να πάψει να προσπαθεί μέχρι να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα να πάει καλά η σχέση. Δεν έχεις την ικανότητα να χωρίσεις κάποιον εύκολα εκτός αν σου δώσει την κατάλληλη ευκαιρία. Δε θέλεις να παρατήσεις κάποιον στον οποίο μπορείς να προσφέρεις γενναιόδωρα την τρυφερή σου καρδιά.

Ανησυχείς πολύ για το τι θα κάνουν χωρίς εσένα, είτε ξέρεις ότι θα είναι καλά χωρίς τη βοήθειά σου και, αν είναι δυνατόν, δεν αναρωτιέσαι αν θα είσαι εσύ καλά. Μένεις για καιρό επειδή νομίζεις ότι αυτό είναι το σωστό νιώθεις ότι είσαι υποχρεωμένος να βοηθάς.

Λέων

Επιμένεις πάντα στο δικό σου και νομίζεις ότι πρέπει να περνάει η δική σου γνώμη συνέχεια. Δεν παραδέχεσαι τα λάθη σου. Σιχαίνεσαι την ιδέα του να αφήνεις κάτι πίσω σου από τη στιγμή που έχεις επενδύσει σε αυτό, ακόμη κι αν δεν πήγε καλά. Σιχαίνεσαι την πιθανότητα ότι έχεις σπαταλήσει τόσο χρόνο σε μία λάθος σου επιλογή.

Θα προσπαθήσεις μόνο και μόνο γιατί το βλέπεις σαν προσωπικό challenge, όχι ότι απαραίτητα το θέλεις. Θα κανεις τα πάντα για να περισώσεις ότι απέμεινε. Ωστόσο, τελικά, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις πια. Η αληθινή αγάπη απαιτεί τόσο προσπάθεια, βγαίνει φυσικά.

Ζυγός

Δίνεις συνέχεια ευκαιρίες στους άλλους. Είσαι ευγενικός και συγχωρείς εύκολα τους ανθρώπους. Δίνεις και δέυτερες ευκαιρίες, όχι επειδή είσαι αδύναμος, αλλά επειδή πιστεύεις πραγματικά ότι οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν. Να μάθουν από τα λάθη τους και να γίνουν καλύτεροι.

Το ότι είσαι καλός πολλοί το εκμεταλλεύονται αρκετά συχνά. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι δεν είναι όλοι άνθρωποι ικανοί να συνεννοηθούν μαζί σου. Επίσης πρέπει να δεχθείς ότι δεν είναι εύκολες οι ανθρώπινες σχέσεις.