ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν θα μπορούσαμε να δώσουμε τον τίτλο του «τσιγκούνη» στον Δίδυμο, όμως οι ιδέες του σχετικά με το χρήμα είναι αρκετά προοδευτικές και μπορεί κάποιες στιγμές να σου δώσει την εντύπωση ότι έχει καβούρια στις τσέπες του! Ο άνδρας Δίδυμος, την πρώτη φορά που θα βγει μία γυναίκα είναι σίγουρο ότι θα πληρώσει, στη συνέχεια όμως, εφόσον η σχέση σας θα προχωρά, θα επιδιώκει όλα να τα πληρώνετε μισά-μισά! Υποστηρίζει ότι πρέπει να υπάρχει ισότητα ανάμεσα στα δύο φύλλα και εφόσον η γυναίκα εργάζεται πρέπει και αυτή από την πλευρά της να συμβάλει τα έξοδα! Αλλά και η γυναίκα Δίδυμος από την πλευρά της, είναι αρκετά προοδευτική και δεν καταδέχεται εύκολα να της κάνουν τα έξοδα οι άντρες που βρίσκονται στο πλευρό της!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι μία «ιδιάζουσα» περίπτωση! Τα οικονομικά είναι ένα ζητηματάκι που πραγματικά τον πονάει, γιατί είναι της άποψης ότι σε όλους τους τομείς (και ιδιαίτερα στον οικονομικό) πρέπει να υπάρχει μέτρο! Αγχώνεται πολύ με την πορεία των οικονομικών του, δεν του αρέσει να κάνει άσκοπα έξοδα και προσέχει για να μην ξεπερνά τα όρια! Ο άνδρας Παρθένος, σαφώς θα υπάρξουν στιγμές που θα σε κεράσει, όμως να ξέρεις ότι πολλές φορές θα ακούσεις την ατάκα «αμάν πια με την ακρίβεια, δεν ξαναερχόμαστε σε αυτό το μαγαζί»! Η γυναίκα Παρθένος είναι και αυτή από την πλευρά της συγκροτημένη, αλλά και «σφιχτή» με τα χρήματα και είναι της άποψης πως όσο πιο φθηνά τόσο πιο καλά!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο οικονομικός τομέας είναι πολύ σημαντικός στη ζωή ενός Σκορπιού και μπορούμε να πούμε ότι έχει «περίεργη σχέση» με το χρήμα… το λατρεύει, όμως το υπολογίζει και το μετρά! Περνά περιόδους που άνετα θα μπορούσες να πεις ότι έχει καβούρια στις τσέπες του, όμως αυτό συμβαίνει γιατί ο ίδιος δεν έχει τόσα χρήματα όσα θα ‘θελε, για το λόγο αυτό περιορίζει σημαντικά τα έξοδά του! Ο άνδρας Σκορπιός, θα προτιμήσει να σου προτείνει να κάτσετε στο σπίτι του ή να κάνετε κάτι πιο εναλλακτικό, για παράδειγμα να πάτε έναν περίπατο στη φύση, παρά θα θελήσει να βγείτε έξω για φαγητό ή ποτό (όχι ότι δεν θα συμβεί και αυτό)! Όσο για την γυναίκα Σκορπιό, από τη στιγμή που ένας άνδρας θέλει να κυκλοφορήσει ένα τόσο αισθησιακό θηλυκό.. θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει και να πληρώσει!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως έχει το όνομα (του τσιγκούνη), αλλά έχει και την χάρη! Θα πει πόσα επιχειρήματα για να αποδείξει ότι δεν είναι τσιγκούνης, θα ισχυριστεί ότι απλά βάζει στόχους και ότι του αρέσει να είναι συγκροτημένος… Έχει μία δόση αλήθειας αυτό που λέει, όμως το αποτέλεσμα το ίδιο είναι… Φυσάει και ξεφυσάει όταν πρέπει να πληρώσει, κρατά σαν κόρη οφθαλμού όλες τις αποδείξεις, κάνει με το κομπιουτεράκι του τους υπολογισμούς του και τον πιάνει άγχος και κρύος ιδρώτας όταν ξεφεύγει από τα όρια! Ο άνδρας Αιγόκερως λοιπόν, ναι μεν θα σε κεράσει, αλλά θα σου βγάλει το «λάδι», ενώ τα μούτρα του πολλές φορές θα σε απογοητεύσουν! Η γυναίκα Αιγόκερως, θέλει και απαιτεί ο άνδρας που έχει δίπλα της να έχει μεγάλο πορτοφόλι!