Στη θλίψη έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός κόσμος, μετά την είδηση του θανάτου του ηθοποιού Δημήτρη Τσούτση, που «έφυγε» από τη ζωή στα 88 του χρόνια.

Ο ηθοποιός, που αγαπήθηκε μέσα από τη συμμετοχή στην κωμική σειρά “Δύο ξένοι”, έφυγε από τη ζωή και η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη το πρωί στο κοιμητήριο του Βύρωνα.

Ο ηθοποιός είχε γίνει ευρύτερα γνωστός από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του MEGA, «Δύο Ξένοι», ερμηνεύοντας τον ρόλο του… καναλάρχη Νικηφόρου Κασιμάτη.

Συμμετείχε, φυσικά και στην τηλεοπτική σειρά «Λαβ Σόρρυ», όπου υποδύθηκε τον νονό της Λίλης (Κωνσταντίνα Μιχαήλ).

Ο Δημήτρης Τσούτσης επί σειρά ετών ηθοποιός του Εθνικού θεάτρου με δεκάδες συμμετοχές σε παραστάσεις, είχε σαν χόμπι τη ζωγραφική και μάλιστα είχε κάνει και ατομικές εκθέσεις.

Πρόσφατα είχε κυκλοφορήσει το βιβλίο του με τίτλο To whom It may concernm που περιλαμβάνει  272 μικρά κείμενα σχετικά με το θέατρο, την καθημερινότητα, την ιστορία, τις μακαρονάδες, τις προσωπικές μου εμπειρίες και αναμνήσεις, την πολιτική, την γραμματική, το συντακτικό, την φιλία, τον έρωτα, το σεξ… την ζωή.

Ανατριχίλα προκαλεί το σχόλιο του ηθοποιού, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο ηθοποιός ήταν αρκετά ενεργός στα social media, κάνοντας αναρτήσεις μέχρι και το τέλος.

Πριν από λίγες μέρες, λοιπόν και ενώ είχε αλλάξει τη φωτογραφία προφίλ του, απαντούσε σε μηνύματα θαυμαστών του.

Σε ένα από αυτά, κάτω από τη selfie του, ο Δημήτρης Τσούτσης γράφει σε μια γυναίκα, που του λέει «καλημέρα, μας λείπετε».

«Σας προετοιμάζω για να μη σας έρθει ξαφνικό», η απάντησή του…