Καμια σχέση δεν είναι εύκολη και πόσο μάλλον εκείνη που έχει την απόσταση ως βασικό θεμέλιό της. Ας δούμε πώς αντιδρούν αυτά τα τρία ζώδια σε τέτοιου είδους σχέση.

Κριός

Του αρέσει γιατί έχει τον χώρο και τον χρόνο του. Ο Κριός θα αψηφήσει τα χιλιόμετρα, θα προσπαθήσει να εκμηδενίσει τις αποστάσεις και αν είναι ερωτευμένος, δεν θα δώσει καμία σημασία αν το ταίρι του βρίσκεται ακόμα και σε άλλη ήπειρο!

Του αρέσει να προσπαθεί για να δει το ταίρι του και θα κάνει τα πάντα για να το βλέπει. Από τη ρουτίνα όμως θα χάσει σταδιακά το ενδιαφέρον του. Έτσι λοιπόν, μπορεί να μπει σε μία σχέση εξ αποστάσεως, να δείξει όλο τον ενθουσιασμό, αλλά να φτάσει η στιγμή που θα βαρεθεί…

 

Ταύρος

Ο Ταύρος θέλει να έχει κοντά τη σχέση του για να περνάνε χρόνο μαζί και να το ζούνε εντελώς ολοκληρωμένα αύτο που έχουν.

Επειδή ζηλεύει κιόλας αυτό περιπλεκει τα πράγματα ακόμη περισσότερο. Αυτό σημαίνει πως ακόμα και αν θέλει ένα άτομο που λείπει μακριά του και ξεκινήσει μαζί του μία σχέση, δεν θα μπορεί να έχει εμπιστοσύνη! Το πιο πιθανό λοιπόν είναι να διεκδικήσει ή και να απαιτήσει από τον σύντροφό του, να τα παρατήσει όλα και να έρθει να μείνει μαζί του.

 

Δίδυμοι

Λατρεύει τη σχέση από απόσταση γιατί έχει τον χώρο του, τον χρόνο του και το δικαίωμα να επιλέξει πότε θα πάει ενώ παράλληλα έχει και τη δικαιολογία της απόστασης.

Αυτό το ζώδιο τελικά θα μπορέσει κατά πάσα πιθανότητα να διατηρήσει ακόμα καλύτερα έναν ερωτικό δεσμό εξ αποστάσεως. Δεν θα παραμελήσει ούτε τα τηλέφωνα αλλά ούτε και τις συναντήσεις, ίσα-ίσα που θα είναι ακόμα πιο ενθουσιασμένος και ο έρωτάς του θα κρατήσει ακόμα περισσότερο.