Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά και αντιμετωπίζει έτσι και τις εμπειρίες της ζωής του με διαφορετικά «φίλτρα» και προσέγγιση.

Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα «έρωτας» κάθε ζώδιο έχει εντελώς διαφορετικό τρόπο να εκφράσει τα συναισθήματά του στο αντικείμενο του πόθου του.

Υπάρχουν τα ζώδια που θα ζήσουν τον έρωτα «στο τέρμα» φτάνοντας με το άλλο τους μισό στο τέλος του κόσμου και υπάρχουν και αυτά που είναι πιο επιφυλακτικά, περισσότερο «κλειστά» και λιγότερο δοτικά.

Διαβάστε λοιπόν παρακάτω όλα τα ζώδια και επιλέξτε εκείνο του «αρσενικού» που εσείς θα επιλέξετε.

Κριός

Όταν ένας Κριός σας αγαπήσει, γίνεται πιστός, τρυφερός και προστατευτικός!! Ο άντρας Κριός είναι ένας πολεμιστής του έρωτα! Ένας σύντροφος που αξίζει τον κόπο να δώσετε μάχη για να τον κάνετε δικό σας! Λίγα αρσενικά διαθέτουν την ενέργεια και τη σεξουαλικότητά του άντρα Κριού.

Ο Κυβερνήτης του ο Άρης τον εμβολιάζει με τεράστιες ποσότητες τεστοστερόνης, γεγονός που τον καθιστά “sex machine”!

Καταφέρνει να είναι πάντοτε σε φόρμα, ακόμα και όταν δεν γυμνάζεται. Απλά βλέποντας την αγαπημένη του ομάδα στην τηλεόραση, η αδρεναλίνη του «χτυπάει» κόκκινο! Εξάλλου αυτό είναι και το αγαπημένο χρώμα του. Ο άντρας Κριός είναι ευθύς και δίκαιος. Του αρέσει η περιπέτεια, το κυνήγι του έρωτα και η χαρά της κατάκτησης. Η καθημερινότητά του είναι ζωγραφισμένη με έντονα χρώματα και δυνατές πινελιές.

Είναι ωστόσο ευχαριστημένος και ευτυχισμένος και με ένα παραδοσιακό γάμο, μια καλή δουλειά που του προσφέρει συγκινήσεις, ενώ του αρέσει να συντηρεί την οικογένειά του μόνος του. Συχνά είναι απερίσκεπτος και παρορμητικός, ωστόσο όταν δημιουργεί οικογένεια γίνεται πολύ πιο συντηρητικός.Μπορεί να τον γνωρίσετε πίσω από τη μάσκα ενός γιατρού χειρουργού ή με τα ρούχα ενός στρατιωτικού. Σίγουρα θα τον πετύχετε στο γήπεδο.

Αν θέλετε να τον φλερτάρετε φροντίστε να μάθετε τι εστί οφ σαιντ. Κυνηγήστε τον την ώρα που κάνει τζόκινγκ και ρωτήστε τον για την αγαπημένη του μπύρα, για το στέκι του. Προτιμάει να είναι εκείνος που κυνηγά-αφήστε τον να το πιστεύει-και αποδεχθείτε το ρόλο του θηράματος!

Σε έναν άντρα Κριό πρέπει να του λέτε συχνά πόσο τον αγαπάτε και να τονίζετε τον ανδρισμό του. Μη δίνετε σημασία στα ξεσπάσματά του. Κατά βάθος χρειάζεται τρυφερότητα!

ΤΑΥΡΟΣ

Χμμμ!!

Προτιμάτε μια αγάπη ερωτική και αισθησιακή, που «καίγεται» αργά, και σας μεθάει με το άρωμα του έρωτα!! Τρυφερός αλλά και σκληρός ταυτόχρονα, ο άντρας Ταύρος αρκετά συχνά ….ξεφεύγει, γίνεται απαιτητικός και κτητικός. Από τη στιγμή που διαμορφώσει άποψη, πολύ δύσκολα αλλάζει γνώμη, μιας και η ξεροκεφαλιά του είναι παροιμιώδης. Του αρέσει η πλούσια ερωτική ζωή και η Αφροδίτη που κυβερνά το ζώδιο τον οδηγεί συχνά σε πειραματισμούς.

Εκείνος διατείνεται ότι είναι πιστός. Η αλήθεια κρύβεται κάπου στη μέση. Ναι, είναι πιστός με την εκάστοτε σχέση του! Του αρέσει η αρμονία και η παραμικρή ταραχή θα μετατρέψει τον ….Καζανόβα σας σε λαπά!!Θα τον γνωρίσετε σε chic εστιατόρια (ο ουρανίσκος είναι το ….αδύνατο σημείο του) σε fast foods, σε συναυλίες.

Οι άντρες Ταύροι τρελαίνονται για μουσική και συχνά διαθέτουν υπέροχη φωνή. Το ζώδιο έχει άμεση σχέση με το χρήμα, με τις τράπεζες και το χρηματιστήριο.Ο άντρας Ταύρος αγαπάει βαθειά και αληθινά. Με την εμπιστοσύνη και την τρυφερότητα βγάζει τον καλύτερο εαυτό του, ενώ τα «παιχνίδια» με τα συναισθήματά του τον κάνουν ….ταύρο σε υαλοπωλείο!

Του αρέσει ο γάμος, αλλά δεν του αρέσει καθόλου η ιδέα της απιστίας. Πρόκειται για έναν ιδανικό σύζυγο και εραστή ταυτόχρονα. Είναι εργατικός και από τη στιγμή που χορέψετε τον Ησαΐα μαζί του, ξεχάστε την καριέρα σας! Ζηλεύει αθεράπευτα και δεν θα σας αφήσει σε χλωρό κλαρί! Θα είναι ο βράχος σας, το μεγάλο στήριγμα της ζωής σας. Χρειάζεται όμως να «βρείτε το κουμπί» του, καθώς αρκετά συχνά γίνεται καταπιεστικός θέλοντας να σας αποδείξει την ολοκληρωτική αφοσίωσή του.Στον άντρα Ταύρο, να θυμάστε ότι η ερωτογενής ζώνη του είναι το…. στομάχι!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αντέχετε να τον βλέπετε να φλερτάρει και να μη «βγαίνετε» από τα ρούχα σας;; Σας αρέσει να ακούτε, να μιλάτε, και να διοργανώνετε ολόκληρη «διάλεξη» ενώ κάνετε σεξ; Ε, τότε βρείτε ένα Δίδυμο!!

Υπερκινητικός, γοητευτικός, διασκεδαστικός., ο άνδρας που γεννήθηκε στον αστερισμό των Διδύμων «παίζει» και φλερτάρει πολύ στον έρωτα! Η σπιρτάδα του πνεύματος του προσφέρει πολλές ιδέες και ισάριθμες επιθυμίες. Αν θέλετε να τον κερδίσετε θα χρειαστεί να του αποδείξετε τα «καλά» μιας μονογαμικής σχέσης με πονηριά και λεπτούς χειρισμούς. Μην τον πιέσετε ποτέ.

Πάντοτε «ψάχνεται» για κάτι νέο και κρίνεται σκόπιμο να επιστρατεύσετε τη διπλωματία και την ευελιξία σας για να τον αντέξετε και να τον κρατήσετε κοντά σας.

Θα τον γνωρίσετε την ώρα που ψάχνει κάτι σε μια βιβλιοθήκη, σε ένα internet cafe, σε οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο. Θα τον «τρακάρετε» σε ένα πάρτι, πιθανότατα θα κάνει τον DJ.

Θα τον δείτε να αγορεύει ως νομικός, να τρέχει ως ρεπόρτερ. Πείτε του ένα κουτσομπολιό! Μόλις τον κερδίσατε!Του αρέσει το αλατοπίπερο στις σχέσεις και συνηθίζει να «ξενοκοιτάζει»:

Δεν καταλαβαίνει γιατί εσείς θα πρέπει να τον ζηλέψετε! Στα υπόψη, τις περισσότερες φορές ερωτεύεται με τη φαντασία. Να θυμάστε ότι σας έχει ανάγκη, ακόμα και αν δεν το δείχνει. Γι’ αυτό μη του κρατάτε μούτρα όταν τον «τσακώσετε» να παίζει. Δεν αντέχει με τίποτα την καταπίεση, ούτε τα χρυσά «κλουβιά». Θα πρέπει να πιστεύει ότι είναι ελεύθερος, ακόμα και όταν τον έχετε «τυλίξει» για τα καλά! Στον έρωτα του αρέσει το μυστήριο. Μην του αποκαλύπτετε τις προθέσεις σας.Η ερωτογενής ζώνη είναι το στήθος και τα χέρια του. Από τη στιγμή που το παιχνίδι «αγριεύει» δέστε του τα μάτια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ευαίσθητος άνθρωπος που κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα!! Ρομαντικός και δεκτικός όσο δεν παίρνει!! Θα το αντέξετε; Βαθειά συναισθηματικά ευαίσθητος, ο άνδρας Καρκίνος έχει το «χάρισμα» να διαβάζει τις σκέψεις σας, οπότε δεν μπορείτε να του «κρυφτείτε».

Αποζητά πάντοτε έναν έρωτα αγαπησιάρικο, αισθησιακό και παθιασμένο. Αυτό είναι το μυστικό του και σπάνια το δηλώνει δημόσια.Αντίθετα, θα μπορούσε να δείχνει λίγο «ψυχρός» στην πρώτη σας συνάντηση.

Στην πραγματικότητα διαθέτει μια ρομαντική καρδιά που ψάχνει την πραγματική αγάπη, ακόμα και αν χρειαστεί να παντρευτεί πάνω από μία φορά για να την ανακαλύψει.Το σπίτι είναι το βασίλειό του και θέλει μια άνετη «φωλιά» για να στεγάσει τον έρωτά του.

Στην καθημερινότητά του είναι συχνά κυκλοθυμικός, γεγονός που δημιουργεί προβλήματα στη σχέση. Έχει ανάγκη από μια γυναίκα που θα του δείξει την όμορφη και ανέμελη πλευρά της ζωής. Αν το καταφέρετε, θα σας λατρέψει.Ζητήστε του τη συμβουλή του όταν τον δείτε να ψωνίζει.

Δείτε ποιο DVD αγόρασε και εμφανιστείτε στο ταμείο με το ίδιο DVD ανά χείρας.

Καθίστε απέναντί του στο μετρό, διαβάζοντας μια ρομαντική νουβέλα!Με την πρώτη ευκαιρία δείξτε του πόσο ευαίσθητη είστε! Τσιμπάει άμεσα! Όμως μην τον φλερτάρετε: αφήστε να σας κάνει εκείνος «κόρτε» όπως τον «παλιό εκείνο τον καιρό». Μπορεί να πάρει το χρόνο του, σύντομα όμως θα «πέσει με τα μούτρα» στο «ψητό» Να θυμάστε ότι είναι πολέμιος του φεμινισμού.

Το νερό είναι το στοιχείο του: πάρτε το μπάνιο σας μαζί, με κεριά και αιθέρια έλαια!

Στο κρεβάτι τυλίξτε τα πόδια σας στη μέση του! Θα γίνει δικός σας για πάντα!

ΛΕΩΝ

«Γουστάρετε» έναν άνδρα με πάθος, παιχνιδιάρη, γενναιόδωρο και «τζογαδόρο»; Μόλις τον βρήκατε!! Από τη «φύση» του τυχερός στον έρωτα, ο άνδρας Λέων ίσως και να θεωρεί δεδομένη την αγάπη και το θαυμασμό των γυναικών.

Πρόκειται για έναν παιχνιδιάρη showman, ωστόσο πίσω από το υπερήφανο πρόσωπό του κρύβεται μια αγαπησιάρικη καρδιά.Όταν ανακαλύψει ότι εσείς είστε η γυναίκα που περίμενε στη ζωή του, θα «σας κάνει βασίλισσα».

Παραδοσιακά γενναιόδωρος θα σας κακομάθει με ταξίδια και δώρα, μέχρις ότου νιώσετε ότι είστε η γυναίκα του «βασιλιά»! Του αρέσει να επιδεικνύει το ταίρι του, γι’ αυτό και θα πρέπει να είστε πάντοτε περιποιημένη από τα μαλλιά μέχρι τα παπούτσια, ειδικά όταν πρόκειται να βγείτε μαζί έξω. Του αρέσει να τον κολακεύουν οι άλλες γυναίκες, παραμένει όμως πιστός στο πλευρό σας.

Θα τον αναγνωρίσετε εύκολα. Είναι εκείνος με τη «χαίτη» στο επίκεντρο της παρέας, που γελάει συχνά και μιλάει φωνάζοντας! Τραβήξτε του την προσοχή κάνοντας του ένα κομπλιμέντο. Όσο «τραβηγμένο» και να είναι μην ανησυχείτε: θα του αρέσει. Από τη στιγμή που νιώσει ότι τον αγαπάτε αληθινά, θα σας ανταμείψει με μια τεράστια αγκαλιά, γεμάτη πάθος και έρωτα. Φροντίστε να του δείχνετε συχνά ότι περνάτε υπέροχα μαζί του.

Αποφύγετε τη γκρίνια και τη μιζέρια: είναι τα μόνα πράγματα που τον αναστατώνουν και τον σπρώχνουν στη φυγή!Στον έρωτα δημιουργείστε ένα άνετο περιβάλλον, με ρομαντική μουσική, κεριά και πλούσια μαξιλάρια. Φορέστε το καλύτερο κόσμημά σας και μείνετε μόνο με αυτό! Φροντίστε να του λέτε συχνά το πόσο τον αγαπάτε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σοβαρός, κριτικός και λεπτολόγος, αλλά κατά βάθος πολύ μα πολύ σέξι!!Ένας Παρθένος «αποκλειστικά» δικός σας! Πρόκειται για έναν άνδρα-λαχείο, παρόλο που κάτι τέτοιο δεν φαίνεται από την πρώτη ματιά. Μάλιστα, ίσως σας δώσει την εντύπωση του «ψυχρού» τυπικού και συμβατικού εργασιομανή.Πίσω από αυτή τη «βιτρίνα» κρύβεται ένα έντονο ερωτικό πάθος, που μόνο η αγάπη μπορεί να αναδείξει! Πρόκειται συνήθως για έναν ωραίο αντικειμενικά άνδρα. Διαθέτει εύστροφο μυαλό που του επιτρέπει να αναλύει και να κριτικάρει ακόμα και τον εαυτό του.Θέλει να κάνει τα πάντα σωστά, ακόμα και στον έρωτα. Έχει έντονη την αίσθηση της αισθητικής αντίληψης και ψάχνει ένα σύντροφο με τα ανάλογα προσόντα. Από τη στιγμή που τον κερδίσετε, θα σας αγαπά, θα σας σέβεται και θα είναι αθεράπευτα ρομαντικός και τρυφερός μαζί σας.Θα τον συναντήσετε όταν βγάζει έξω το σκυλάκι του για βόλτα. Τα μικρά ζωάκια ανήκουν στη «δικαιοδοσία» της Παρθένου, οπότε μπορεί να είναι και ο ιδιοκτήτης του pet shop της γειτονιάς σας!

Προσποιηθείτε ότι είστε καλό κορίτσι και αφήστε σε εκείνον να σας πείσει ότι …δεν είστε!Να θυμάστε ότι ο έρωτας είναι σπουδαία υπόθεση για τον Παρθένο, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει αργοπορία στην απόφασή του. Μόλις όμως κατασταλάξει, θα κάνει τα πάντα για να σας βλέπει ευτυχισμένη! Αρκετά συχνά θα νιώσετε την κριτική του, πάντοτε όμως θα είναι καλοπροαίρετη.Να του δείχνετε συχνά το πόσο τον θέλετε, εκείνος σπάνια θα πάρει πρωτοβουλίες. Ψιθυρίστε του λόγια αγάπης, φορέστε σέξι εσώρουχα και φροντίστε το περιβάλλον να διακρίνεται για την παραδοσιακή «μανία» του: την καθαριότητα!

ΖΥΓΟΣ

Ένας Ζυγός ομορφαίνει τη ζωή σας, όχι μόνο στο κρεβάτι, αλλά σε κάθε περίπτωση! Μια ωραία συντροφιά για όλες τις ώρες! Η πρώτη εντύπωση που αφήνει ο άνδρας Ζυγός δεν είναι πάντοτε η πραγματική του ταυτότητα. Ίσως σας φανεί κάπως ….μπλαζέ, υπερβολικά άνετος και λίγο απόμακρος.από τη στιγμή που θα δεθείτε μαζί του, θα διαπιστώσετε ότι στην καθημερινότητά του είναι αρκετά αγχωτικός και όχι και τόσο ….αναίσθητος! Ο καλύτερος εαυτός του, του «βγαίνει» με μια ταλαντούχα, και ξεκάθαρη γυναίκα, που ξέρει τι να ζητά από έναν άνδρα. Είναι πανέξυπνος, διαθέτει έντονη φαντασία και δημιουργικότητα ενώ κάνει συνέχεια σχέδια για το μέλλον.Έχει βαθειά ανάγκη για αγάπη και καθοδήγηση, διαφορετικά «τα χάνει». Από τη στιγμή που εσείς γνωρίζετε καλά τον εαυτό σας και έχετε πάρει την απόφασή σας, η σχέση μαζί του θα σας ανταμείψει.Θα τον γνωρίσετε πιθανότατα έξω από τα Δικαστήρια. Το ζώδιο «βγάζει» φουρνιές δικηγόρων. Ακόμα, θα τον βρείτε σε μια επίδειξη μόδας, σε ένα κατάστημα με ανδρικά αξεσουάρ, ή στην έκθεση αυτοκινήτων να «χαζεύει» μια Rolls Royce. Η αγάπη του για ακριβά ρούχα και gadgets είναι δεδομένη.Αναζητά συνεχώς την «αδελφή ψυχή»! Το γεγονός ότι μπορείτε να τον δείτε να φλερτάρει δημόσια κρύβει ακριβώς αυτόν το πόθο: τη δημιουργία μιας μόνιμης σχέσης.Επιθυμεί διακαώς ένα σπίτι γεμάτο με χαρούμενες φωνές παιδιών και με μικρά ζωάκια, σπάνια όμως θα το ομολογήσει.Μην φοβηθείτε να του δείξετε το ενδιαφέρον σας και να του εκδηλώσετε ανοικτά και απερίφραστα τον έρωτά σας για εκείνον. Παρόλο που έχει «πέραση» στις γυναίκες, αναζητά όπως κι εσείς ένα σύντροφο ζωής!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μυστήριο, πάθος και σεξ; Θα τα ανακαλύψετε όλα μαζί του, αλλά θα πρέπει να τον κάνετε να πιστέψει ότι είναι το «αφεντικό». «Αν δεν έχεις κάνει έρωτα με Σκορπιό, είναι σαν να μην έχεις κάνει ποτέ στη ζωή σου έρωτα» σύμφωνα με ….λαϊκές παραδόσεις και ως εκ τούτου ο άνδρας Σκορπιούς ….καταζητείται από τις γυναίκες ως ο ειδικός στον έρωτα και στο πάθος!Η έντονη έλξη είναι φυσική και σωματική, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι ο εν λόγω κύριος ψάχνει, θέλει και επιθυμεί την ασφάλεια την τρυφερότητα και την αισθηματική ζεστασιά. Αν και δεν αντέχει τα αισθηματικά ….δράματα στη ζωή του, «τυχαίνει» πολύ συχνά να βρίσκεται αντιμέτωπος με δύσκολες καταστάσεις.

Στα μάτια των περισσοτέρων γυναικών εμπνέει δυναμισμό αλλά και μυστήριο. Αν υπήρξε κάποιος που σύμφωνα με τον Σαίξπηρ έκανε «τη στρίγγλα αρνάκι», τότε μάλλον αυτός ανήκει στον αστερισμό του Σκορπιού! Πάντως αν είστε η γυναίκα που ψάχνει, τότε έχετε βρει το «καταφύγιο» τον τέλειο εραστή, τον τρυφερό προστάτη.Θα τον συναντήσετε οπουδήποτε υπάρχει ατμόσφαιρα έρωτα και πάθους. Σε ένα μαγαζί που πουλάει σέξι εσώρουχα, σε σκοτεινά και πονηρά μέρη. Ακόμα και στο σινεμά που παίζει μια αστυνομική ταινία.

Εκείνος –ως γνήσιος «ντεντέκτιβ»- θα γνωρίζει το «δολοφόνο». Από τη στιγμή που σας «τη δώσει» κατακούτελα, πάρτε πρωτοβουλία. Θα τον τρελάνετε!

Για να καταφέρετε την ισορροπία μαζί του θα πρέπει εκείνος να νιώσει ότι είναι το επίκεντρο της ζωής σας, ωστόσο φροντίστε να σας περιβάλει και μια «μυστηριώδης φύση».Στον έρωτα, οδηγείστε τον στα άκρα ξανά και ξανά: καθώς είναι συνηθισμένος να «ελέγχει» τα αυτονόητα, τον ενθουσιάζει να παίρνετε εσείς τις πρωτοβουλίες και στο σεξ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αθλητικό σεξ! Δεν «ωριμάζει» με τίποτε, ωστόσο και εσείς γουστάρετε! Ναι, ο άντρας Τοξότης είναι κάπου εκεί από το μέρος που ακούγονται τα γέλια, περιτριγυρισμένος από φίλους και θαυμαστές! Τύπος άνετος, διασκεδαστικός, έξυπνος, πάντοτε σε φόρμα, χαρακτήρας ανοικτός και ευθύς.Λάτρης των ταξιδιών και της περιπέτειας, αιώνιος μαθητής και δάσκαλος, θα είναι πάντα εκεί για εσάς έστω και πνευματικά!

Λίγο δύσκολα θα τα βρείτε στο θέμα του γάμου. Δεν είναι ότι δεν θέλει να δεσμευτεί: Απλά επιθυμεί να νιώθει ελεύθερος! Παρόλα αυτά θα είναι πάντα ο καλύτερος σύζυγος, φίλος και εραστής ταυτόχρονα.

Τον άντρα Τοξότη είναι πολύ πιθανόν να τον γνωρίσετε στη διάρκεια μιας εκδρομής, ενός ταξιδιού. Φροντίστε να κρατάτε ένα έντυπο με ένα μακρινό «κουλτουριάρικο» προορισμό! Σίγουρα θα σας πλησιάσει και θα σας ρωτήσει σχετικά.

Τσίμπησε!Από τη στιγμή που έγινε «δικός σας», δεν χρειάζεται να του το υπενθυμίσετε ποτέ! Απαγορεύεται αυστηρώς η συγκεκριμένη «κτητική» σε αντωνυμία, επίθετο και ρήμα! Απαιτεί από εσάς να του έχετε εμπιστοσύνη και να του παραχωρείτε χρόνο και χώρο αποκλειστικά για εκείνον και τις δραστηριότητές του.

Φροντίστε να τον συνοδεύετε στα πραγματικά και στα διανοητικά ταξίδια του. Διαβάστε μαζί του τα αγαπημένα του βιβλία και προμηθευτείτε όσο το δυνατόν άνετα ρούχα και παπούτσια για τις εξορμήσεις σας.

Μοιραστείτε μαζί του τις αγαπημένες συνήθειές του και συνηθίστε στην ιδέα να γυμνάζεστε τακτικά ώστε να διατηρείτε το αθλητικό σώμα και το υγιές πνεύμα που λατρεύει.Ο Τοξότης φημίζεται και για τις «αθλητικές» επιδόσεις του στο σεξ! Ανάψτε τον με ένα αισθησιακό μασάζ και απολαύστε μαζί του πολλές ώρες (ναι σωστά διαβάζετε :ώρες!) παθιασμένου έρωτα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσο μεγαλώνει ηλικιακά, τόσο σας προσφέρει ασφάλεια και σεξ! Θα του το αρνηθείτε; Χωρίς να θέλω να γίνω αδιάκριτος: είναι το αφεντικό σας;

Μπορεί ναι μπορεί και όχι. Σίγουρα όμως είναι το «αφεντικό» του ζωδιακού, ο γεννημένος καριερίστας.

Με την πρώτη ματιά ίσως σας φανεί σκληρός ψυχρός και ατελείωτα φιλόδοξος, ωστόσο πολύ γρήγορα διαπιστώνετε ότι πρόκειται για ένα «σοφό» άνθρωπο που επιθυμεί τα καλύτερα για εκείνο και τη σύντροφό του.

Από τη στιγμή που γίνετε ζευγάρι θα κάνει το παν για να σας ευχαριστήσει!Θα τον γνωρίσετε στις υψηλόβαθμες θέσεις μιας πολυεθνικής εταιρείας, στον κουστουμαρισμένο κύριο που μόλις πέρασε δίπλα σας χωρίς να σας προσέξει, χαμένος στις επαγγελματικές σκοτούρες του.

Συνήθως είναι πολύ απασχολημένος με τις δουλειές του, οπότε ο καλύτερος τρόπος για να τον πλησιάσετε είναι να του ζητήσετε τις πολύτιμες επαγγελματικές συμβουλές του. Αποδείξτε του τα ταλέντα σας και μιλήστε του για το χρηματιστήριο, για τις οικονομικές εφημερίδες: το έχετε!!

Από τη στιγμή που σας παραδοθεί ψυχή τε και σώματι, είναι σαν να ανεβήκατε στο υψηλότερο βάθρο, σα να κερδίσατε το πρώτο βραβείο!

Κάπως έτσι θα νιώσετε. Οι άσκοπες ερωτικές περιπέτειες τον αφήνουν παγερά αδιάφορο. Για εκείνον σημασία έχει η γυναίκα-σύζυγος (ίσως και συνεργάτης), η οικογένεια, τα παιδιά. Μπορεί να είναι μεγαλύτερος από εσάς ηλικιακά (συμβαίνει συχνά), ωστόσο όσο μεγαλώνει, τόσο πιο όμορφος θα φαίνεται στα μάτια σας (και θα είναι!).Η δύναμη της εξουσίας που εκπέμπει τον καθιστά ιδιαίτερα ελκυστικό, αλλά αφού έχει κάνει την επιλογή του, μπορείτε να κοιμάστε ήσυχη στο πλευρό του!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλος και εραστής για πάντα!! Ανάλογα με την περίπτωση! Είστε έτοιμη για την περιπέτεια της ζωής σας;

Οκ, να σας συστήσω τον άνδρα Υδροχόο! Ναι, ξέρω στην αρχή θα σας φανεί εύκολο –σχεδόν παιχνιδάκι- να τα φτιάξετε με αυτόν τον τόσο φιλικό, άνετο, γλυκό άνθρωπο!

Τι πιο απλό να «βγάλετε τα εσώψυχά του». Εξάλλου φαίνεται –και είναι- ανοικτός και φιλικός με όλο τον κόσμο.

Από τη στιγμή όμως που θελήσετε να «περάσετε» την «κόκκινη γραμμή» της φιλίας για κάτι πιο βαθύ, ετοιμαστείτε για «επικίνδυνες αποστολές», για τα δύσκολα!

Να έχετε πάντα κατά νου πως όσο εύκολα «φαίνονται» τα πάντα μαζί του, τόσο «περίεργα» μπορεί να γίνουν από τη μια στιγμή στην άλλη!

Ναι! Είναι έξυπνος και αυτό σας «εξιτάρει»!

Όσο όμως και αν «δεθεί» μαζί σας, πάντοτε θα υπάρχει ένα «ιερό» κομμάτι για το εαυτό του, το οποίο δεν θα παραβιάσετε ποτέ!Άρθρο πρώτο (και σημαντικότερο):

Σεβαστείτε την ελευθερία και την ανεξαρτησία του! Από τη στιγμή που θα το καταφέρετε, θα σας ανταμείψει για μια ολόκληρη ζωή: θα γίνετε για εκείνον το παν!Θα τον γνωρίσετε σε ομαδικές συγκεντρώσεις, σε φιλικές παρέες: αν θέλετε να τον «ξελογιάσετε» απλά, δώστε προσοχή σε όλα όσα λέει!Εάν πράγματι ποθείτε μια γνήσια ερωτική σχέση με ένα άνδρα Υδροχόο, αφήστε τον να «αυτοσχεδιάσει»! Ωστόσο θα πρέπει να έχετε πάντοτε στο μυαλό σας, ότι ο άνδρας που αγαπάτε, μπορεί να μοιραστεί την αγάπη του, -όχι αναγκαστικά με μια γυναίκα-(κάτι που μπορεί να σας κάνει έξαλλη)-αλλά με ολόκληρο τον κόσμο!

ΙΧΘΥΕΣ

Μαζί του θα ανακαλύψετε μυστικά και μυστήρια του έρωτα που ούτε καν φανταζόσαστε… Τώρα, με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό του… τι να λέμε… Ναι! Ο άντρας Ιχθύς είναι κυκλοθυμικός, είναι συναισθηματικά γενναιόδωρος και ίσως να χρειάζεται «αυτό το κάτι» που θέλετε-και σας το υπενθυμίζει η Καιτούλα η Γαρμπή-για να καταφέρετε επιτέλους να τον «απεγκλωβίσετε» από τις υπαρξιακές αναζητήσεις του!

Η ασφάλειά του πολύ συχνά «κλονίζεται» και εσείς θα πρέπει να τον ηρεμήσετε, να τον βοηθήσετε ώστε να διώξει το άγχος του, να του αποδείξετε ότι τον εμπιστεύεστε και –κυρίως- ω ναι!!

Τον αγαπάτε!! Από τη στιγμή που το πιστέψει, έχετε καταφέρει να κατακτήσετε έναν από τους πιο δύσκολους άνδρες του ζωδιακού! Θα τον γνωρίσετε και θα τον κατακτήσετε στις πιο ρομαντικές στιγμές μιας μέρας:

Εκείνος θα προσπαθεί να «φυλακίσει» το φως του δειλινού στην φωτογραφική κάμερά του, την ίδια ώρα που εσείς θα «φιλοδοξείτε» να τον «κρατήσετε» για πάντα» στις ρομαντικές απόπειρές του!!Μάθετε ζωγραφική, προσπαθώντας να εξηγήσετε ένα από τα όνειρά του:

Πείτε του ότι τον είδατε στον ύπνο σας, χωρίς να του εξηγήσετε το τι και πώς: Σας ερωτεύτηκε!Ο κεραυνοβόλος έρωτας δεν είναι σπάνιος για ένα Ιχθύ!

Ωστόσο θα μπορούσε να αποτελέσει το πρώτο κεφάλαιο ενός ολόκληρου βιβλίου που θα θελήσει να διαβάσει και να αναλύσει μαζί σας! Θα χρειαστεί να είναι σίγουρος (είναι και αυτές οι ανασφάλειες…) ότι αποτελεί το άλφα και το ωμέγα στην καθημερινότητά σας!Το «αδύνατο» σημείο» του είναι τα πόδια και ιδιαίτερα τα πέλματά του!

Ένα απαλό μασάζ ή ένα χάδι στο συγκεκριμένο σημείο του σώματός του θα τον «ανάψει» τόσο πολύ, που δεν θα χρειαστεί άλλου είδους «βοήθεια» για να σας «τρελάνει!!».