Η Στεφανία Λυμπερακάκη, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει!

Τo 18χρονο Supergirl!

Την πρώτη της επαφή με τους Έλληνες δημοσιογράφους είχε η Στεφανία Λυμπερακάκη (Stefania), η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Η συνάντηση γνωριμίας έγινε στην είσοδο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ, λίγη ώρα πριν η νεαρή τραγουδίστρια αναχωρήσει για την Ολλανδία, όπου ζει με την οικογένειά της.

Απαντώντας σε ερωτήσεις η 18χρονη Stefania αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον συνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλο, ο οποίος έγραψε το τραγούδι «SUPERG!RL» το οποίο θα ερμηνεύσει στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, λέγοντας ότι ήταν αυτή που προσέγγισε τον μουσικοσυνθέτη.

«Πήγα και γνώρισα τον Δημήτρη, και του είπα μου αρέσεις και θέλω πολύ να πάω στην Eurovision, και μου είπε αν θέλεις να κάνουμε ένα ντέμο. Τραγούδησα τέσσερα τραγούδια και το SUPERG!RL ήταν νούμερο ένα», είπε η Stefania και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της όταν πρωτάκουσε το «SUPERG!RL».

Ο σύντροφος της

Πρόκειται για έναν ακόμη τραγουδιστή της νέας γενιάς στην Ολλανδία, ονόματι Γιανς, ο οποίος και ανήκει στο ολλανδικό boyband, Fource.

Την Τρίτη ωστόσο, ο Ολλανδός σύντροφος της έκανε μια ανάρτηση με την οποία έστελνε όλη του τη θετική ενέργεια στη Στεφανία Λυμπερακάκη για τη συμμετοχή της στη Eurovision με τα χρώματα της Ελλάδας. «Αγαπημένη μου Στεφανία, θέλω μόνο σου πω πόσο περήφανος είμαι για σένα. Το μεγάλο όνειρό σου γίνεται πραγματικότητα και αυτό είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί. Πραγματικά θα σκίσεις και είμαι βέβαιος πως όλα θα πάνε καλά σε αυτή την όμορφη περιπέτεια. Σ’ αγαπώ πολύ και θα είμαι δίπλα σου» γράφει ο Ολλανδός.

 

Δείτε την ανάρτηση του