Δε μιλάμε φυσικά για την περίπτωση που το έχει κάνει ήδη, λέμε απλά για κάποιες ενδείξεις που και να θέλεις να τις κρύψεις, δεν κρύβονται σε καμία περίπτωση. Δώσε λοιπόν περισσότερη προσοχή σε συγκεκριμένες συμπεριφορές από αυτόν που πραγματικά είναι και προφανείς.

Βγαίνει περισσότερο με φίλους

Είναι κοινωνικός και το ξέρεις από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισες. Ίσως να σου άρεσε και για αυτό. Μην ξεχνάς όμως ότι όπως γνώρισε εσένα, με τον ίδιο τρόπο έτσι όπως βγαίνει και μιλάει από εδώ και από εκεί, θα γνωρίσει και κάποια άλλη.

Αργει να απαντήσει

Ο Τοξότης που υποτίθεται έχει τέλεια σχέση με το κινητό, αργεί να απαντήσει; Εκτός αν δουλεύει ή κοιμάται ή τρώει ή πες κάνει μπάνιο, δεν έχει άλλη δικαιολογία. Με ένα κινητό στο χέρι είναι συνήθως. Το ότι άργησε να απαντήσει σημαίνει μάλλον ότι μιλούσε αλλού και δεν ήθελε να το κλείσει απότομα γιατί είναι και ευγενικός τρομάρα του.

 

Έχει σταματήσει να σου προτείνει να βγαίνετε

Ο Τοξότης είναι το ζώδιο που κατεξοχήν συνδέεται με τις εξόδους, τα ταξίδια και γενικά κάθε λογής δραστηριότητες. Το ότι έχει σταματήσει ή έστω δε σου πολυλέει να βγαίνετε, αλλά παράλληλα χρόνο να βγαίνει εκείνος έχει, είναι πολύ ύποπτο.

 

Τι να κάνεις αν συμβαίνουν όλα τα παραπάνω;

Ο Τοξότης πολλές φορές δεν καταλαβαίνει ότι αυτά που κάνει ενδεχομένως είναι κάπως ύποπτα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μάλιστα να τον παρεξηγείς χωρίς λόγο. Παρ’ όλα αυτά για να έχεις την ηρεμία σου εσύ, κάνε του ένα ξεκαθάρισμα γεμάτο ειλικρίνεια.

Πες του ότι αν θέλει να είναι με άλλη είναι οκ, αν θέλει να φλερτάρει είναι επίσης οκ, αλλά να ξέρει ότι δε θα είστε μαζί από εδώ και πέρα. Αν αλλάξει συμπεριφορά ή σου αποδείξει ότι ήταν ιδέα σου τότε όλα πάνε αρκετά καλά. Αν πάλι συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, πες του χαιρετίσματα.