Βγαίνεις με έναν τύπο. Εκεί που περνάτε καλά σου προτείνει να πας σπίτι του. Εσύ το δέχεσαι και πηγαίνεις. Ξέρεις βέβαια ότι το πράγμα θα πάει προς κάπου συγκεκριμένα. Ώσπου γυρνάει και σου λέει ότι δε θέλει να βάλει προφυλακτικό γιατί «δεν τον βολεύει» ή «δε λειτουργεί καλα».

Όχι, όχι και πάλι όχι!

Το ότι αυτός δε λειτουργεί καλά με το προφυλακτικό, όπως λέει δε σημαίνει ότι εσύ θα πρέπει να έχεις αυξημένες πιθανότητες να κολλήσεις ό,τι σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα υπάρχει. Γιατί έχε στον νου σου ότι αυτός ο τύπος για να το λέει σε εσένα που δε σε ξέρει καν πάνω από μια μέρα, θα το έχει πει και σε άλλες.

Έχε στον νου σου ότι θα έχει πάει με πολλές χωρίς προφύλαξη, γιατί κάποιες αχαρακτήριστες σαν και τον ίδιο, πάνε από εδώ και από εκεί χωρίς προφύλαξη. Εσύ όμως οφείλεις να αρνηθείς και να πεις ένα ξεκάθαρο «όχι».

 

Δεν έχει άλλη ανάλυση

Είναι το σώμα σου και η υγεία σου. Το αν αυτός θα «ξενερώσει» είναι το τελευταίο πράγμα που σε αφορά. Πάνω από την υγεία σου δε θα έπρεπε να βάζεις κανέναν. Και πόσο μάλλον τα συναισθήματα ενός άσχετου και άκυρου τύπου που την έχει δει ότι ζει σε μια εποχή που δεν υπάρχουν νοσήματα.

Το να γίνει κάτι και να το μετανιώνεις μια ζωή δεν αξίζει τον κόπο σε καμία περίπτωση.

 

Καλή του συνέχεια

Κατά αρχάς και μόνο που είχε το θράσος να σου πει κάτι τέτοιο δείχνει ότι πέραν του ότι δε σέβεται τον εαυτό του, δε σέβεται και εσένα την ίδια. Το θέμα είναι λήξαν χωρίς κάποια ιδιάζουσα ανάλυση.

Του είπες όχι και είναι όχι. Από τη στιγμή που δε θέλει να βάλει προφυλάξεις, καλή του συνέχεια, να περνάει καλά αλλά δεν ενδιαφέρεσαι. Είναι προτιμότερο να γυρίσεις σπίτι σου και να έχεις την ηρεμία σου, παρά να κάνεις σεξ έτσι και να έχεις άγχος ότι κάτι έχεις κολλήσει ή ότι έμεινες έγκυος.