Κριός

Το σεξουαλικό στιλ του ζωδίου του Κριού: Ο Κριός είναι δυνατός και επιθετικός στο σεξ, είναι επίσης κυνηγός, επιθυμεί την άμεση ικανοποίηση αλλά και τα συναισθηματικά παιχνίδια και την αγάπη.

Τοπ σεξουαλικά ταιριάσματα: Λέων, Ζυγός, Δίδυμος, Σκορπιός

Ταύρος

Το σεξουαλικό στιλ του ζωδίου του Ταύρου: Περισσότερο αισθησιακός από σεξουαλικός, ο Ταύρος τρελαίνεται για τις μυρωδιές, τους ήχους και την αφή της σεξουαλικής εμπειρίας περισσότερο από το ίδιο το σεξ.

Τοπ σεξουαλικά ταιριάσματα: Σκορπιός, Καρκίνος, Παρθένος, Αιγόκερως

Δίδυμοι

Η σεξουαλική προσωπικότητα του ζωδίου των Διδύμων: Οι Δίδυμοι είναι άνετοι και απολαυστικοί με τη σεξουαλικότητά τους, τολμούν να κάνουν σεξ σε απίθανα σημεία και δεν ντρέπονται να εμπλακούν σε… βρώμικες συζητήσεις. Είναι υπέροχοι στο φλερτ, θεωρούν το σεξ διασκέδαση και τους αρέσει να πειραματίζονται με διάφορες καταστάσεις.

Τοπ σεξουαλικά ταιριάσματα: Κριός, Δίδυμος, Τοξότης, Υδροχόος

 

Καρκίνος

Η σεξουαλική προσωπικότητα του ζωδίου του Καρκίνου: Οι καρκίνοι είναι διαισθητικοί και μπορούν εύκολα να αισθανθούν τι θέλει ο σύντροφός τους. Για τους καρκίνους το σεξ απαιτεί εμπλοκή του μυαλού.

Τοπ σεξουαλικά ταιριάσματα: Ταύρος, Λέων, Αιγόκερως, Ιχθείς

 

Λέων

Η σεξουαλική προσωπικότητα του ζωδίου του Λέοντα: Ο Λέοντας βασίζεται στη γοητεία του για να προσελκύσει τους συντρόφους του. Ως εραστές οι Λέοντες είναι παθιασμένοι και προσεκτικοί, όμως χρειάζονται συχνά να τους επιβεβαιώνουν τις ικανότητές τους.

Τοπ σεξουαλικά ταιριάσματα: Σκορπιός, Κριός, Τοξότης, Λέων

 

Παρθένος

Η σεξουαλική προσωπικότητα του ζωδίου της Παρθένου: Ζώδιο άκρως σεξουαλικό και αισθησιακό. Απολαμβάνει το άγγιγμα οποιουδήποτε είδους και τρελαίνεται για το σεξ.

Τοπ σεξουαλικά ταιριάσματα: Ταύρος, Ζυγός, Ιχθείς, Αιγόκερως

 

Ζυγός

Η σεξουαλική προσωπικότητα του ζωδίου του Ζυγού: Ο Ζυγός θεωρείται συχνά το πιο εκλεπτυσμένο από τα ζώδια. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το σεξ για έναν Ζυγό περιλαμβάνει ψυχική διέγερση και πολύ… μπλα μπλα. Και φυσικά τρελαίνονται για φλερτ. Και πάθος. Πολύ πάθος.

Τοπ σεξουαλικά ταιριάσματα: Κριός, Δίδυμος, Λέων, Τοξότης

 

Σκορπιός

Η σεξουαλική προσωπικότητα: του ζωδίου του Σκορπιού: Ο Σκορπιός έχει τη φήμη του παθιασμένου, πονηρού και άκρως σεξουαλικού. Θέλουν να έχουν πάντα το πάνω χέρι και τον έλεγχο. Τους αρέσει το έντονο σεξ αλλά ψάχνουν πάντα και το συναίσθημα.

Τοπ σεξουαλικά ταιριάσματα: Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Ιχθείς

 

Τοξότης

Η σεξουαλική προσωπικότητα του ζωδίου του Τοξότη: Οι Τοξότες είναι γοητευτικοί, στοργικοί και προσεκτικοί στο σεξ. Αλλά έχουν την τάση να βαριούνται γρήγορα, γι ‘αυτό επιθυμούν και ψάχνουν τον αυθορμητισμό στη σεξουαλική τους ζωή. Όταν είναι ελεύθεροι, φλερτάρουν και είναι σε γενικές γραμμές… ασυγκράτητοι, ενώ και όταν είναι σε σχέση δεν ησυχάζουν και αναζητούν συχνά νέες περιπέτειες.

Τοπ σεξουαλικά ταιριάσματα: Λέων, Κριός, Δίδυμος, Υδροχόος

 

Αιγόκερως

Η σεξουαλική προσωπικότητα του Αιγόκερου: Οπως ο Σκορπιός, έτσι και ο Αιγόκερως έχει τη φήμη ότι είναι ένα από τα πιο σεξουαλικά ζώδια αλλά ταυτόχρονα είναι και πολύ αισθησιακός.

Τοπ σεξουαλικά ταιριάσματα: Καρκίνος, Ταύρος, Αιγόκερως, Παρθένος

 

Υδροχόος

Η σεξουαλική προσωπικότητα του ζωδίου του Υδροχόου: Γενικά θεωρούνται πνευματώδεις και ιδεαλιστές. Απολαμβάνουν να παρασύρονται, αλλά θέλουν πάντα να έχουν το πάνω χέρι.

Τοπ σεξουαλικά ταιριάσματα: Δίδυμοι, Υδροχόος, Τοξότης, Παρθένος

Iχθύες

Η σεξουαλική προσωπικότητα του ζωδίου του Ιχθύ: Οι Ιχθείς στο κρεβάτι, είναι ρομαντικοί, αισθησιακοί και παιχνιδιάριδες, ενδιαφέρονται για το κατά πόσο καλά περνάει ο άλλος και παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο σεξ… η φαντασία.

Τοπ σεξουαλικά ταιριάσματα: Σκορπιός, Καρκίνος, Παρθένος, Ζυγός