Το να είσαι με κάποιον και να σε διεκδικεί, δείχνει ότι εξακολουθεί να έχει αρκετό ενδιαφέρον, γεγονός που και εσένα σε κάνει να τρέφεις αντίστοιχα περισσότερο ενδιαφέρον. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι σε μια φάση που θα κάνεις συνέχεια κινήσεις ικανές να τον κάνουν να σε θέλει συνέχεια και να στο δείχνει.

Μην απαντάς άμεσα

Το να σου στέλνει μήνυμα και να απαντάς άμεσα είναι λίγο ξενέρωτο. Από την άλλη μη φτάνεις στο άλλο άκρο να του απαντάς συνέχεια μετά από πολλή ώρα, διότι θα βαρεθεί και ο ίδιος, θα θεωρήσει δεδομένο ότι θα αργείς και έτσι δε θα σου στέλνει τόσο συχνά.

Θέλει μια «κρύο» μια «ζέστη» η όλη φάση. Για να τον κάνεις να ενθουσιάζεται από τη μία και να μη σε θεωρεί δεδομένη από την άλλη.

 

Μην του λες συνέχεια να βρεθείτε

Είναι καλό σε κάθε περίπτωση να έχει ο καθένας τον χρόνο και το χώρο του. Αν του λες συνέχεια να βρεθείτε τι περιμένεις να γίνει; Μάλλον θα βαρεθεί και εσύ θα καταλήξεις να μην έχεις χρόνο για εσένα και για τους φίλους σου.

Να βρίσκεστε τόσο όσο. Και θα κοιμάσαι σπίτι του για να κάνετε σεξ και να βλέπετε ταινία και θα βγαίνεις με τις κολλητές σου για να περνάς καλά. Δε θα σε θεωρήσει ούτε «σίγουρη» έτσι, ενώ παράλληλα κάθε φορά που θα βρίσκεστε θα είναι ξεχωριστή και ωραία.

 

Να του κάνεις εκπλήξεις

Επειδή είναι άντρας δε σημαίνει ότι είναι δική του «υποχρέωση» το να του κάνεις δώρα ή ερωτικές εκπλήξεις. Καλό θα είναι να κάνεις και εσύ αντίστοιχα έτσι ώστε να τον κάνεις να χαίρεται εκεί που δεν το περιμένει καν.

Η τακτική για να τον κάνεις να σε διεκδικεί, δεν είναι το γράψιμο σε καμία περίπτωση. Καλύτερα να είσαι λογική και να τον αγαπάς και να του το δείχνεις, παρά με χειριστικό τρόπο να τον γράφεις και να κάνεις ότι δεν είστε μαζί.