Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης τον θάνατο του διάσημου ηθοποιού Κερκ Ντάγκλας ο γιός του – και επίσης ηθοποιός – Μάικλ Ντάγκλας.

«Για τον κόσμο ήταν ένας θρύλος, ένας ηθοποιός από την χρυσή εποχή του κινηματογράφου που έζησε όμορφα στα χρυσά του χρόνια, ένας ανθρωπιστής η δέσμευση του οποίου στο δίκαιο και στους σκοπούς τους οποίους πίστευε έθεσαν ένα πρότυπο από το οποίο όλοι μας εμπνευστήκαμε» ξεκινά στην ανάρτησή του ο Μάικλ Ντάγκλας.

«Αλλά για μένα και τα αδέρφια μου, τον Τζόελ και τον Πίτερ, ήταν απλά ο πατέρας, για την Κάθριν ήταν ένας υπέροχος πεθερός, για τα εγγόνια και τα δισέγγονά του ήταν ένας αγαπητός παππούς και για την γυναίκα του Άννα ήταν ένας υπέροχος σύζυγος» συνεχίζει.

Όπως γράφει ο Μάικλ Ντάγκλας «ο Κέρκ έζησε καλά τη ζωή του και αφήνει πίσω του μια κληρονομιά στον κινηματογράφο που θα κρατήσει στις γενιές που θα ακολουθήσουν, και μια ιστορία ως επιφανής φιλάνθρωπος που εργάστηκε προκειμένου να βοηθήσει τους ανθρώπους και να φέρει ειρήνη στον πλανήτη».

Ο γιoς του Κερκ Ντάγκλας κλείνει την ανάρτησή του στο Instagram με την αποκάλυψη όσων του είπε στα τελευταία του γενέθλια «και θα παραμείνουν για πάντα αληθινά: Μπαμπά σε αγαπώ πάρα πολύ και είμαι τόσο περήφανος που είμαι γιός σου».