Είναι λογικό να υπάχουν σκαμπανευάσματα σε μια σχέση. Κανείς δεν έκανε ποτέ σχέση χωρίς κανένα πρόβλημα, εκτός να η σχέση αυτή ήταν τελείωσς στο μυαλό του και όχι πραγματική.

Συζητήστε το

Κάθε ζευγάρι καλό είναι μόλις ανιχνεύει ορισμένα προβλήματα σε οποιονδήποτε τομέα, να τα συζητάει με αποτέλεσμα να μην εντείνονται περισσότερα τα προβλήματα αυτά. Το θέμα δεν είναι όμως να γίνονται αντικείμενο συζήτησης και να μην υπάρχει κάποια λύση πάνω σε αυτά.

Η συζήτηση βελτιώνει τη μεταξύ σας επικοινωνία και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τα πηγαίνετε αρκετά καλύτερα. Κανένα πρόβλημα δε λύθηκε ως δια μαγείας μέσα στη σχέση.

 

Αν δεν αλλάζει το προσκήνιο

Τότε θα συζητήσετε σοβαρά για το πού βασίζει αυτή η σχέση. Αν έχετε κοινά όνειρα και κοινούς στόχους καθώς επίσης τα πράγματα που σας ενώνουν ως ζευγάρι. Είναι καλό και χρήσιμο να σκεφτείτε ποιο θα είναι το μέλλον σας σε κάθε περίπτωση.

 

Κοινοί στόχοι

Αν έχετε κοινούς στόχους, όπως το να παντρευτείτε, να έχετε οικογένεια κλπ τότε δώστε περισσότερη έμφαση σε αυτούς τους στόχους παρά στις διαφορές που είναι λογικό να έχετε μεταξύ σας. Είναι σημαντικότερο άλλωστε να μπορείτε να κάνετε μαζί όνειρα για το μέλλον και παράλληλα να αφήνετε όλα τα προβλήματα στην άκρη για να τα πετύχετε.

 

Ταξίδι

Κάντε μαζί κάποιο ταξίδι. Τα ταξίδια κάνουν τα ζευγάρια να έρχονται πιο κοντά με αποτέλεσμα να μοιράζονται κοινές και όμορφες αναμνήσεις. Θα σας κάνει να περάσετε μαζί ωραία σαν ομάδα και να έχετε πολλά πράγματα και δραστηριότητες να κάνετε.

 

Είναι αμοιβαίο

Είναι χρήσιμο να γίνει ξεκάθαρο ότι και οι δύο θέλετε τα πράγματα να βελτιωθούν και όχι μόνο ο ένας από τους δύο. Αν μόνο ο ένας από τους δύο είναι στη φάση να βελτιωθεί και ο άλλος όχι, τότε προφανώς αυτή η σχέση δεν έχει μέλλον. Η αλλαγή είναι κάτι που αφορά και τους δύο σε μια σχέση, όχι μόνο τον έναν.