Δε μιλάμε φυσικά για την περίπτωση που το έχει κάνει ήδη, λέμε απλά για κάποιες ενδείξεις που και να θέλεις να τις κρύψεις, δεν κρύβονται σε καμία περίπτωση. Δώσε λοιπόν περισσότερη προσοχή σε συγκεκριμένες συμπεριφορές από αυτόν που πραγματικά είναι και προφανείς.

Είναι πιο κοινωνικός

Είναι κοινωνικός και το ξέρεις ότι γενικά δεν είναι έτσι. Άρα κάτι συμβαίνει. Τυπικά ο Καρκίνος που γνώρισες είχε την τάση να κλείνεται στο σπίτι του και γενικά να κλείνεται στον εαυτό του. Αυτό σταμάτησε σταδιακά και βλέπεις κάποιον ο οποίος όλο βγαίνει και μάλιστα ξενυχτάει αρκετά συχνά εκεί που δεν τα έκανε καν όλα αυτά μαζί σου.

Καθυστερεί να απαντήσει

Ο Καρκίνος που υποτίθεται έχει τέλεια σχέση με το κινητό, αργεί να απαντήσει; Το ότι δεν απαντάει δείχνει μάλλον ότι κάτι άλλο τον απασχολεί. Κατά βάση ο Καρκίνος έχει καλή σχέση με το κινητό του γιατί δεν επικοινωνεί με άλλον τρόπο με τους φίλους του. Δεν είναι ότι γενικά θα έβγαινε συχνά μαζί τους.

 

Μειωμένες έξοδοι

Οκ ξέρουμε ότι ο Καρκίνος δεν είναι και πολύ του «έξω». Αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι λογικό να μη σου κάνει έστω την πρόταση να πάτε κάπου σαν ένα φυσιολογικό ζευγάρι.

 

Πότε κερατώνει;

Για να μιλήσουμε αντικειμενικά και τίμια, ο Καρκίνος είναι από τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Αν κερατώσει, πράγμα σπάνιο, θα το κάνει σε περίπτωση που εσύ τον γράφεις συναισθηματικά και δε του δίνεις την απαραίτητη σημασία.

Αντί να χωρίσει λοιπόν, επειδή προφανώς είναι ερωτευμένος μαζί σου, θα παραμείνει στη σχέση και θα συμπληρώνει τα συναισθηματικά του κενά βλέποντας άλλο άτομο. Η απιστία του Καρκίνου, είναι σχεδόν πάντα συναισθηματικής κατεύθυνσης και σχεδόν ποτέ απλά για μια ξεπέτα.