Για την καριέρα της, για την εμβληματική σειρά «Εγκλήματα», αλλά και για την θεατρική παράσταση «Ρένα», μίλησε η ηθοποιός Υρώ Μανέ σε μία εξομολογητική συνέντευξη.

Στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη η αγαπημένη ηθοποιός Υρώ Μανέ το βράδυ της Τετάρτης (5/2), όπου και μίλησε για την καριέρα της, αποκάλυψε διάφορες πτυχές της προσωπικής της ζωής όπως την σχέση της με την κόρη της αλλά μίλησε και για τις επαγγελματικές της επιτυχίες, για την εμβληματική σειρά «Εγκλήματα», αλλά και για την θεατρική παράσταση «Ρένα» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ο χαρακτηριστικός ρόλος στα «Εγκλήματα»

Όσον αφορά στα «Εγκλήματα», η ηθοποιός δήλωσε πως πρόκειται για ένα σήριαλ που «είναι πολύ σύγχρονο. Ακόμα και τώρα έχεις την αίσθηση ότι γράφτηκε και παίχτηκε τώρα» ενώ αυτό που προκάλεσε εντύπωση, ήταν η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη, η οποία κατά τη διάρκεια της συζήτησης με την ηθοποιό, της ανέφερε πως «είσαι ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο είπα ότι είμαι έγκυος. Έβλεπα τα Εγκλήματα, έπαιζες στην οθόνη και σου λέω, Υρώ Μανέ, είμαι έγκυος» είπε στην καλεσμένη της η Ελεονώρα Μελέτη, εκπλήσσοντας ευχάριστα την Υρώ Μανέ.

Η θεατρική παράσταση «Ρένα»

Η Υρώ Μανέ μίλησε και για την θεατρική παράσταση «Ρένα» στην οποία πρωταγωνιστεί και για την προετοιμασία που έκανε για να φέρει σε πέρας το έργο. Όπως είπε, για να υποδυθεί την ιερόδουλη, όπως απαιτεί η υπόθεση, επισκέφθηκε οίκους ανοχής, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με ιερόδουλες, κάτι που όπως είπε την βοήθησε πολύ αλλά και της αποκάλυψε πως

«Ήταν τόσο παράξενο και προκλητικό όλο αυτό για μένα που αν το ξαναζούσα θα ήθελα να διανυκτερεύσω σχεδόν κιόλας», προσθέτοντας πως στεναχωρήθηκε, αφού «πολλές από αυτές τις γυναίκες δεν ήθελαν να κάνουν αυτό που έκαναν» σημειώνοντας πως «αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι αποδεκτοί. Παλεύουν να αγαπηθούν».