Ορισμένα πράγματα αν όχι όλα, έχουν τα όριά τους. Ό,τι όμως αγγίζει την προσωπική σου υγεία και αυτοδιάθεση, είναι πάνω από όλα και θα έπρεπε η ίδια να το έχεις καλά στα υπόψιν σου.

Όταν κάνετε σεξ…

Όλως τυχαίως την πρώτη φορά έσπασε το προφυλακτικό, τουλάχιστον έτσι σου είπε, τη δεύτερη φορά όμως που τον έπιασες να το πειράζει εκείνος; Μια τόσο τρομαχτική και παράλογη πράξη μπορεί να σε αφήσει ή έγκυο ή να σου μεταβιβάσει κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα.

Σε δύο περιπτώσεις θα συμβεί αυτό συνήθως, είτε για να σε αφήσει έγκυο χωρίς καν τη δική σου συγκατάθεση, πράγμα που ενέχει μέσα την εκμετάλλευση και να σε εκδικηθεί με το να σε κολλήσει κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα.

 

Φεύγεις χθες!

Σε κάθε μια από τις παραπάνω περιπτώσεις δε χωράει καμία απολύτως δικαιολογία. Μην τον αφήσεις να σου εξηγήσει, να κλάψει παρουσιάζοντας εκείνος τον εαυτό του ως τον κακόμοιρο και ό,τι σε θέλει πολύ και τέτοια…

Ένας άντρας (ή μια γυναίκα), όταν κάνει κάτι τέτοιο κανονικά πρέπει να φεύγεις χωρίς να μπαίνεις στη διαδικασία να του δώσεις καμία πιθανότητα να δικαιολογηθεί.