Δεν είναι όλα τα ζώδια τα τυχερά αυτού του μήνα. Σίγουρα πάντως πολλά από αυτά θα είναι στη λίστα εκείνων που θα ερωτευθούν σφόδρα αυτόν τον μήνα και θα είναι η καλύτερή τους.

Λέων

Είσαι έτοιμος να βάλεις τον εγωισμό σου στην άκρη και να δεχθείς τον καινούργιο έρωτα που σου χτυπάει την πόρτα ή θα μείνεις πάλι μόνος; Πάντως σε καμία περίπτωση δε θα έχεις ατυχία στα ερωτικά σου αυτόν τον μήνα.

Τα περισσότερα που έχουν να κάνουν με τον ερωτικό και σεξουαλικό τομέα, δείχνουν να βαίνουν καλώς ακριβώς επειδή και εσύ έχεις κάνει μια προσπάθεια για εσωτερική αυτοπραγμάτωση.  Προσπάθησε να δώσεις καινούργιες ευκαιρίες και δε θα χάσεις σε καμία περίπτωση.

 

Ιχθείς

Άντε βρε τυχεροί θα σταματήσετε επιτέλους την κλάψα. Θα έχετε αυτό που θέλετε. Μια ρομαντική σχέση. Οι όψεις δείχνουν όμως να ευνοούνται σχέσεις που θα έχουν και στοιχεία εξάρτησης. Οπότε συνέλθετε και βάλτε εξ’ αρχής τα όριά σας. Αν είναι να κάνετε σχέση και να νιώθετε εξάρτηση, καλύτερα να μείνετε μόνοι σας ούτως ώστε να έχετε αυτά που θέλετε βήμα βήμα.

Μην πέσετε με τα μούτρα στην καινούργια ερωτική ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί.  Το να είστε δεδομένοι άλλωστε στα μάτια των άλλων είναι ό,τι χειρότερο. Χαρείτε που είστε επιτυχημένοι στα επαγγελματικά και ερωτικά. Εσείς που δεν είστε, υπομονή.

 

Υδροχόος

Τα ερωτικά είναι ένας τομέας που τον έχετε αφήσει εδώ και καιρό, με αποτέλεσμα να μη μπαίνετε στη διαδικασία να τα ψάχνετε κιόλας. Το σίγουρο είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι αν δεν το επιθυμείτε οι ίδιοι.

Θα σας παρουσιαστεί ένα ερωτικό «άνοιγμα» με αρκετές καινούργιες ευκαιρίες, οι οποίες θα έχουν ενισχυμένες πιθανότητες να είναι και για μακροχρόνια σχέση. Αφήστε λοιπόν στην άκρη τις τάχα υποχρεώσεις που έχετε και ασχοληθείτε με τα πιο σημαντικά που είναι ένας σύντροφος.