Ένας Υδροχόος μόνο βαρετός δεν μπορεί να είναι στα ερωτικά του!

Θα θυσιάσει τα πάντα για τον έρωτα

 Αυτό το ζώδιο είναι «μάρτυρας», επειδή θα θυσιάσει άνετα τη δική του φήμη για να δείξει στον κόσμο ότι η αγάπη μπορεί να υπάρξει πέρα από τους συνηθισμένους και αποδεκτούς τρόπους. Το μειονέκτημα σε αυτό είναι ότι η πειραματική και εξερευνητική συμπεριφορά του τον κάνει να δείχνει κάπως απρόσωπος απέναντι στον/στην σύντροφό του, που συνήθως τον εκλαμβάνει ως απαθή.

Οι γυναίκες του ζωδίου αρέσκονται στο να είναι μοναδικές, συχνά φτιάχνοντας τα μαλλιά τους με ασυνήθιστο τρόπο ή με το να ντύνονται μη συμβατικά. Οι άντρες, από την άλλη, έχουν μια κλίση προς τις παράξενες και ασυνήθιστες συντρόφους. Γενικά, στους Υδροχόους αρέσει να είναι οι «εκκεντρικοί» αυτού του κόσμου.

 

Είναι επαναστάτης

Η επαναστατική πλευρά του Υδροχόου στον ερωτικό τομέα φαίνεται από την επιλογή του συντρόφου του. Τείνει να διαλέγει άτομα που εκφράζονται με ακραίο ή και σοκαριστικό τρόπο, καθώς αυτό είναι πιο σημαντικό για εκείνον ακόμα και από την ελευθερία σε μια σχέση. Τους αρέσουν τα άτομα που «ταρακουνάνε τα νερά» και ψάχνουν κάτω από την επιφάνεια, επειδή πάνω απ’ όλα εκτιμούν την πρόοδο και την εξέλιξη.

Αν υπήρχε κάποια ψυχή που θα αμφισβητούσε τον ορισμό της αγάπης, σίγουρα θα ήταν η υδροχοϊκή ψυχή. Οι μοναδικές ιδέες και η προθυμία του Υδροχόου να πειραματιστεί (ακόμα και στο σεξ) θα ήταν το πιο σημαντικό στο δρόμο του για την εξερεύνηση του έρωτα.