Είναι από τα πιο λογικά και παράλληλα πιο δίκαια ζώδια. Θέλει να αποκαθίσταται πάντοτε το σωστό ενάντια στο άδικο. Αν γουστάρεις έναν Υδροχόο τότε όλα θα πάνε περίοφημα γιατί είναι και τέλεια παρέα.

Κανόνες

Λατρεύει τους φίλους του και για να σε θέλει θα πρέπει πρώτα να κάνετε αρκετή παρέα. Δε μπορεί να ερωτευτεί κάποια που δεν ξέρει καν. Όπως τον ήξερες, έτσι θα συνεχίσει να είναι. Απλά, δεν θα υπάρχει τίποτα που δεν θα κάνει για εσένα!

Δεν είναι απαραίτητα μονογαμικός όπως ο Καρκίνος ή ο Ταύρος. Μπορεί να θέλει παράλληλες εμπειρίες. Ανήκει πρώτα και κύρια στον εαυτό του/της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είσαι το σημαντικότερο πρόσωπο στην ζωή του/της. Απλά, εκτός από εσένα, αγαπάει και σέβεται και την αυτοδιάθεση του και την ελευθερία του, χωρίς να σημαίνει ότι δε θα σε έχει ενημερώσει.

Του αρέσει να αρέσει στον εαυτό του και έπειτα κοιτάει σε ποιον άλλον ενδεχομένως να αρέσει. Δεν πολυασχολείται με την γνώμη που έχουν οι άλλοι για εκείνον. Πρόσθεσε εδώ και την υψηλή διάνοια του και καταλαβαίνεις αμέσως ότι τον Υδροχόο, ότι είτε τον δέχεσαι έτσι, είτε θα τραβήξεις πολύ ζόρι, το οποίο θα οφείλεται καθαρά σε εσένα και τις δικές σου ανασφάλειες!

 

Έρωτας

Είναι χαλαρός τύπος. Δεν θα σου κάνει σκηνές ζηλοτυπίας, είναι οκ με πολλά που άλλοι θα φρίκαραν, δεν θα αναστατωθεί για μικροπράγματα, δεν θα σου κάνει τη ζωή πατίνι. Περιμένει όμως κι από εσένα, κάτι παρόμοιο. Το χεις;

Ο Υδροχόος δεν είναι εύκολος στον έρωτα. Ερωτεύεται σφόδρα, αλλά μόνο αν συναντήσει την αδελφή ψυχή του. Τα δίνει όλα, αλλά αφού πρώτα ενωθεί διανοητικά με το ταίρι του. Είναι δύσκολος στις επιλογές του, αλλά σταθερός στα αισθήματα του. Θέλει να αγαπήσει και να αγαπηθεί, αλλά δεν θα κάνει βήμα πίσω στις συναισθηματικές και διανοητικές του απαιτήσεις!