Αν ο σύντροφός σου ανήκει σε ένα από τα παρακάτω τρία ζώδια είναι πολύ πιθανό να έχεις βρει τον ιδανικό πατέρα για τα παιδιά σου.

Βέβαια, δεν είναι μόνο το ζώδιο που κάνει κάποιον καλό γονιό γιατί όλα τα ζώδια προφανώς μπορούν να μπουν σε αυτό το ρόλο απλά τα συγκεκριμένα είναι εργοστασιακά κατασκευασμένα για να εκπληρώσουν αυτό το στόχο στη ζωή τους.

Καρκίνος

Ένας Καρκίνος οδηγείται από τη φύση του στην άνεση και την ασφάλεια της δημιουργίας οικογένειας. Δεν θέλει τίποτα παραπάνω από το να είναι περιτριγυρισμένος από ανιδιοτελή αγάπη που έχει παντοτινή διάρκεια. Μπορεί να είναι γνωστός για τις ιδιορρυθμίες του αλλά μια υπομονετική και τρυφερή εκδοχή του βγαίνει όταν σχετίζεται με τα παιδιά του.

Ένας Καρκίνος έχει την ενέργεια και την αγάπη ενός γονιού χάρη στην σύνδεσή του με τη Σελήνη, το ουράνιο σώμα που έχει να κάνει με τα συναισθήματα.

Λέων

Με καρδιά γεμάτη από αγάπη είναι ο Λέων και ανυπομονεί να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια για να μπορέσει να τη μοιραστεί.

Κρύβει στην καρδιά του ένα παιδί και του αρέσει να έχει αυτή τη νεότητα και να διατηρεί καλή σχέση με το παιδί που κρύβει μέσα του.

Ας μην κρυβόμαστε, ο Λέων ενθουσιάζεται από την προοπτική μιας μελλοντικής οικογένειας και των οικογενειακών φωτογραφιών. Απλά μην πειράξεις τα παιδιά του, είναι τόσο προστατευτικός που σύντομα θα διαπιστώσεις ότι βγάζει νύχια.

Σκορπιός

Θα σου φαίνεται παράξενο που βλέπεις το συγκεκριμένο ζώδιο στη λίστα αφού έχει τη φήμη του μυστηριώδους και του έντονου. Μην ξεχνάς όμως ότι κάτω από όλα τα πάθη του, ο Σκορπιός είναι πολύ συναισθηματικός.

Στο βάθος του αυτό που επιθυμεί περισσότερο είναι να βρει έναν σύντροφο και να του τα δώσει όλα.

Ο Σκορπιός θέλει να απελευθερώσει την αγάπη και την τρυφερότητα που κρύβει μέσα σου και να μοιραστεί τη ζωή του με έναν άνθρωπο. Μόλις βρει τον σωστό θα διασχίσει το δρόμο που οδηγεί στην διαχρονική δέσμευση της οικογένειας.