Δώσε του τον καλύτερό σου εαυτό. Δε θα θέλει να υπάρχει σκοτάδι ή πολύ χαμηλός φωτισμός. Προκειμένου να τον κάνεις να σε λατρέψει στο κρεβάτι, κάνε τα παρακάτω…

Πιο δυνατό φως

Ο άντρας θέλει να βλέπει την όλη πράξη καθαρά και όχι μέσα από σκιές και σκοτάδι. Θέλει να σε βλέπει να έχεις κατέβει πιο χαμηλά, θέλει να βλέπει την όλη διαδικασία της σεξουαλικής πράξης γιατί τον ερεθίζει η όλη ρολικότητα.

Του αρέσει να βλέπει να εισχωρεί σεξουαλικά μέσα σου και να βλέπει τις οργασμικές σου εκφράσεις ή να σε ακούει να έχεις οργασμικούς ήχους και φωνές.

 

Κάνε του ένα μασάζ…

Καλό θα είναι να τον χαλαρώσεις πρώτα αλλά όχι πολύ. Αν τον χαλαρώσεις πολύ θα τον κάνεις να πάει για ύπνο και μετά χαιρέτα μου τον Πλάτανο.

Κάνε τον να ερεθιστεί την ώρα που του κάνεις μασάζ και έχεις ανέβει πάνω του. Κάνε τον να ξεκινήσει να σκέφτεται πώς θα είναι όταν θα έχει εισέλθει μέσα σου και θα σου δίνει την απόλαυση που εσύ ζητάς.

Τι νόμιζες ότι οι άντρες δεν είναι εγκεφαλικοί; Προφανώς και είναι, μη βάζεις σεξιστικά στερεότυπα στη μέση γιατί χαλάνε την όλη απόλαυση.

 

Προκαταρκτικά

Όταν θα κατέβεις χαμηλά τότε κοίτα τον στα μάτια. Θα ερεθιστεί άπειρα και θα θέλει να προχωρήσετε κατευθείαν στην ερωτική πράξη. Εσύ όμως μην το δεχτείς. Συνέχισε αυτό που κάνεις μέχρι να σου πει ότι θέλει «τώρα» να το κάνετε.