Κάποια ζώδια έχουν την τάση να είναι καλύτεροι γονείς σε σχέση με κάποια άλλα ζώδια και αυτό έχει κάποια συνάφεια με το γεγονός ότι δείχνουν συναισθήματα και ενδιαφέρον.

Καρκίνος

Είναι εξαιρετικοί γονείς απλά έχουν πολύ άγχος να είναι τα παιδιά τους συνέχεια καλά. Ειδικά όταν θα έρθει η ώρα που θα πάνε για ξενύχτι με τους φίλους τους, δεν πρόκειται να κλείσουν μάτι μέχτι να επιστρέψουν.

Ένας Καρκίνος θα ενδιαφερθεί για την οικογένειά του και τα θέματα που μπορεί να υπάρχουν στο σπίτι και θα είναι πάντα εκεί, έτοιμος να συζητήσει με τα παιδιά του και να τα βοηθήσει να βρουν λύσεις στα προβλήματά τους.

Ο Καρκίνος έχει ενσυναίσθηση και κατανόηση, κάτι που τον κάνει εξαιρετικά αγαπησιάρη. Ένας Καρκίνος θα είναι πάντα ικανοποιημένος με το να περνάει χρόνο με την οικογένειά του, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα τους έχει απλώς δίπλα του.

 

Ταύρος

Ανξέκαθεν φανταζόταν τον εαυτό του με οικογένεια, οπότε δεν είναι κάτι καινούργιο για τον ίδιο. Όταν κάνει οικογένεια θα είναι εκεί να συνδράμει για τα πάντα και να είναι όλοι καλά.

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο σταθερό και πιστό στον σύντροφό του. Ξέρει πάρα πολύ καλά πώς να κρατήσει την ισορροπία στην οικογένειά του, όπως κάνει άλλωστε και στη ζωή του. Οι γονείς που έχουν τον ήλιο τους στον Ταύρο, συνήθως είναι εξαιρετικοί στο να παρέχουν στην οικογένεια τους ό,τι χρειάζεται.

Έχουν τον ρεαλισμό πολύ ψηλά ως αξία και γι’ αυτό είναι ιδανική φιγούρα για τα παιδιά τους. Μπορούν να βασιστούν στον Ταύρο όποτε χρειάζονται βοήθεια, αλλά και όποτε οι περιστάσεις απαιτούν ψυχραιμία.

 

 

Ζυγός

Ο Ζυγός βλέπει τη σχέση και τη σταθερότητα που αυτή προσφέρει, ως κάτι το ιδανικό μιας και θέλει να έχει γενικά ισορροπία και αρμονία στην καθημερινότητά του.

Πάντα θα βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειάς του και θα φροντίζει κάθε παιδί να χαίρει ίσης μεταχείρισης. Επιπλέον, ο Ζυγός θα περάσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα παιδιά του και θα προσπαθήσει να τους δώσει τα εφόδια για να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι μέσα από τη μουσική, την τέχνη και τα βιβλία.

Ο Ζυγός έχει το ταλέντο να διατηρεί ένα ειρηνικό περιβάλλον στην οικογενειακή εστία και να εμπνέει τα παιδιά του να συνεργάζονται και να είναι «σύμμαχοι» αντί να τσακώνονται.