ΔΙΔΥΜΟΙ-ΙΧΘΥΕΣ

Από την μια ο κοινωνικός, εξωστρεφής και… ομιλητικός Δίδυμος και από την άλλη το Ψάρι που είναι χαμηλών τόνων, εσωστρεφές και με το στόμα κλειστό. Δυο άτομα εντελώς διαφορετικά, που στις σχέσεις τους αναζητούν άλλα πράγματα. Και όμως! Όταν συναντηθούν, έλκονται και είναι πολύ πιθανό να καταλήξουν τελικά μαζί. Και αυτό γιατί βρίσκει ο ένας στον άλλο πράγματα που του λείπουν και που μπορεί κατά βάθος να ήθελε να έχει.

ΚΡΙΟΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φωτιά και Νερό! Και όμως… η φλόγα μεταξύ τους δεν σβήνει, παρά μόνο φουντώνει. Σαν χαρακτήρες διαφέρουν, όπως η μέρα με την νύχτα. Το πιο πιθανό είναι γενικά να «βγάζουν μαχαίρια» και να τσακώνονται, ωστόσο, θέλει τόσο πολύ ο ένας τον άλλο, που στο τέλος ξεπερνούν και ξεχνούν τα πάντα. Η σχέση τους θα έχει ένταση, αλλά είναι πολύ πιθανό να κρατήσει ακόμα και για πάντα!

ΛΕΩΝ-ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο «Βασιλιάς» και το ταπεινό χαμομηλάκι. Ο Λέοντας βρίσκει στον Καρκίνο την αγάπη, την φροντίδα, την αμέριστη προσοχή, την τρυφερότητα και το άτομο με το οποίο θα μπορέσει να κάνει οικογένεια. Και για τους δυο τα παιδιά είναι η πρώτη τους προτεραιότητα, όπως επίσης και οι αρχές. Ο Καρκίνος έλκεται από την λάμψη του Λέοντα και «τυφλώνεται» από την αρχηγική του στάση και συμπεριφορά. Εάν κάνουν σχέση, τότε αυτή θα μπορούσε να κρατήσει για καιρό και να καταλήξει και σε γάμο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ-ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως θα ήθελε πολύ να χτυπήσει τον Υδροχόο. Ισχύει και το αντίστροφο φυσικά. Όμως αυτά τα δύο άτομα, ακριβώς επειδή είναι τόσο αντίθετα, έλκονται και μάλιστα… δεν μπορούν να αντισταθούν στα αισθήματά τους. Ο ένας βρίσκει στον άλλο όλα όσα του λείπουν και καλύπτει τα κενά του και στην καθημερινότητά του, αλλά και στα συναισθήματά του.