Κάθε ζώδιο μπορεί να χάσει το ερωτικό του ενδιαφέρον

ΚΡΙΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Ο σταθερός Ταύρος θα μείνει μέσα στη σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι το ζώδιο που θα του πάρει πολύ χρόνο για να απομακρυνθεί από έναν έρωτα, καθώς πάνω απ’ όλα δίνει προτεραιότητα στην άνεση και την πίστη. Φυσικά, αν βιώσει την απιστία ή ο σύντροφός του αποδειχθεί αναξιόπιστος, είναι πολύ πιθανό ν’ αρχίσει να αναζητά κάτι πιο σοβαρό και σταθερό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι το ζώδιο της επικοινωνίας και χρειάζεται ένα σύντροφο που θα μπορεί να του μιλήσει ανοιχτά για τα πάντα. Αν ο/η σύντροφός του δεν συμμετέχει σε βαθιές συζητήσεις ή δεν είναι πρόθυμος να διερευνήσει νέες και πρωτοποριακές ιδέες, το πιο πιθανό είναι να χαθεί το ενδιαφέρον του και να «πάει για άλλα».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Το κυρίως ζητούμενο για έναν Καρκίνο είναι κυρίως η δημιουργία οικογένειας. Αν διαπιστώσει ότι ο σύντροφός του δεν εκτιμά το μέλλον μαζί του ή τη δημιουργία ενός άνετου και σταθερού σπιτικού, θα έχει πρόβλημα να συνδεθεί συναισθηματικά και να παραδοθεί ολοκληρωτικά.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων λατρεύει να βρίσκεται στο προσκήνιο. Ενώ είναι απίστευτα δοτικός και παθιασμένος εραστής, πρέπει οπωσδήποτε να είναι με κάποιον που τον κάνει να νιώθει περίφημος και αξιαγάπητος. Αν δεν αισθάνεται ότι τον εκτιμούν κάθε μέρα που περνάει μέσα στη σχέση, το πιο πιθανό είναι να απομακρυνθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Η Παρθένος είναι το ζώδιο που θα ελέγξει οπωσδήποτε το δρόμο πριν περάσει απέναντι. Πάντα οργανωμένη και με ένα σωρό λίστες στην τσέπη, θέλει να ξέρει πότε συμβαίνει κάτι, ώστε να μπορεί να σχεδιάσει αναλόγως. Αν ο σύντροφός της δεν είναι εξίσου συγκροτημένος ή διαπιστώσει ότι δεν έχει πρόγραμμα και προοπτική για το άμεσο μέλλον, θα χάσει το ενδιαφέρον του.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι η ψυχή των πάρτι και αγαπάει την κοινωνικότητα. Παρόλο που είναι πολύ ρομαντικός και ονειροπόλος όταν είναι ερωτευμένος, αυτό το αέρινο ζώδιο χρειάζεται να βλέπει τους φίλους του τακτικά. Αν ο/η σύντροφός τους δεν είναι κοινωνικός, δεν έχει ομαδικό πνεύμα ή δεν νιώθει σχεδόν ποτέ την ανάγκη να βγουν έξω και να διασκεδάσουν, ο Ζυγός θα θελήσει να προχωρήσει τη ζωή του με κάποιο άλλο πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός αγαπάει την ένταση. Παθιασμένος και σοβαρός, δεν ανοίγεται εύκολα και όταν το κάνει το εννοεί πραγματικά. Αν νιώσει ότι ο σύντροφός του δεν τον βλέπει εξίσου σοβαρά και δεν μπορεί να ταιριάξει μαζί του όσον αφορά την ένταση και το πάθος, θα ψάξει να βρει κάποιον άλλον που μπορεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ο εξερευνητής του ζωδιακού και του αρέσει να κάνει το δικό του, στον δικό του χρόνο. Παρόλο που απολαμβάνει να συνδέεται με τους άλλους, αν κάποιος/α προσπαθήσει να τον κρατήσει δεμένο κοντά του ή να περιορίσει την ανεξαρτησία του, το πιο πιθανό είναι να φύγει τρέχοντας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο φιλόδοξος Αιγόκερως έχει πάντα το βλέμμα του στραμμένο στην κορυφή και την καταξίωση. Ξέρει τι θέλει από τη ζωή του και θα δουλέψει σκληρά για αυτό. Αν διαπιστώσει ότι ο σύντροφός του δεν έχει στόχους ή δεν αναλαμβάνει καμία άμεση δράση για να πετύχει τα όνειρά του, θα αρχίσει να χάνει το ενδιαφέρον του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Υδροχόο το θέμα δεν είναι ότι του φεύγει ο έρωτας. Το δύσκολο είναι να ξανοιχτεί ερωτικά με κάποιον από την αρχή. Αυτό το ανεξάρτητο και ασυνήθιστο ζώδιο δεν χρειάζεται και πολύ χρόνο για να νιώσει άνετα με κάποιον. Ο προβληματισμός του αρχίζει όταν κάποιος/α του αρέσει πραγματικά και τότε είναι που μπορεί να «δραπετεύσει».

ΙΧΘΥΕΣ

Ο… ονειροπαρμένος Ιχθύς είναι διαισθητικός και δημιουργικός. Θέλει έναν σύντροφο που μπορεί να κάνει πράγματα και που θα είναι πάντα εκεί για αυτόν. Αν δεν νιώσει ότι στηρίζεται συναισθηματικά από τον/την σύντροφό του, είναι πολύ πιθανό να δώσει οριστικό τέλος στη σχέση του.